Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

23:01  |  29/09/2020

 • Twitter
 • Facebook
 • Flickr
 • Instagram

El temps

 • Concentració a Collbató contra la inhabilitació del president de la Generalitat

  29/9/2020

  Concentració contra la inhabilitació del president de la Generalitat

  Collbató, com centenars d’ajuntaments de Catalunya, va albergar ahir una concentració contra la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

  A la concentració, convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya davant de l’Ajuntament, l’alcalde de Collbató va llegir la moció de rebuig a la inhabilitació proposada per l’Associació de Municipis per la Independència en què s’exigeix...

 • La Generalitat prohibeix les trobades de més de sis persones

  26/9/2020

  La Generalitat prohibeix les trobades de més de sis persones

  La Generalitat ha prohibit les reunions o trobades de més de sis persones, una restricció que afecta tant l’àmbit privat com el públic.

  Aquesta limitació és igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de sis persones per taula o agrupació d'aquestes.

 • Dijous vinent, 1 d'octubre comencen les activitats esportives que ofereix enguany el servei d'Esports de l'Ajuntament

  25/9/2020

  Inscriu-te a les activitats esportives del Servei d'Esports! Comencen l'1 d'octubre

  Dijous vinent, 1 d'octubre comencen les activitats esportives que ofereix enguany el servei d'Esports de l'Ajuntament: Pilates i gimnàstica per a la gent gran.

  L'activitat de Pilates es farà els dimecres i divendres, de 18.45 a 19.45 hores. Enguany, aquesta activitat es farà a l'escola la Salut i no a L'Abellerol, com en anys anteriors.

 • Ajuntament de Collbató.

  25/9/2020

  Dilluns vinent, 28 de setembre, a les 19.30 hores, sessió ordinària del Ple Municipal per videoconferència

  Dilluns vinent, 28 de setembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Collbató, que es farà per videoconferència i s’emetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

  Adjuntem la convocatòria i ordre del dia del ple, que es fa per videoconferència, atesa la crisi sanitària pel coronavirus COVID-19, i que s’emetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Collbató.

 • L'església de Sant Corneli acollirà, diumenge vinent, a les 19 hores, un concert de l'organista Mercè Sanchis

  24/9/2020

  Concert d'orgue de Mercè Sanchis, diumenge, a l'església de Sant Corneli

  L'església de Sant Corneli acollirà, diumenge vinent, a les 19 hores, un concert de l'organista Mercè Sanchis, organitzat per l'Associació d'Amics de l'Orgue de Collbató.

  El programa inclou obres de P. Narcís Casanoves, J.B. Cabanilles, Doménico Scarlatti i Johann Kuhnau. Pots consultar el programa en el document adjunt.

 • Les Anxovetes, a la Festa Major de Collbató

  22/9/2020

  Cinc dies de Festa Major amb actes adaptats a la COVID-19

  De dimecres a diumenge, Collbató va viure cinc dies amb una àmplia oferta d'actes que es van organitzar complint amb les indicacions de les autoritats sanitàries per compaginar cultura i seguretat. La participació popular va evidenciar l'interès que la programació va generar.

  L'Ajuntament va adaptar el format de tots els actes per oferir seguretat davant la COVID-19. Així, per la major part dels actes, s'havia de reservar prèviament l'entrada per assegurar la limitació i així oferir una festa major segura davant la pandèmia.
   
  Dimecres:...