Collbato
Inici Mapa web Contacte Canvia mida font Castellano Other lenguages
dissabte, 24 de febrer
Participació i redacció del POUM

Acció territorial

Josep Estradé i Calmet

Regidor d'Acció Territorial i Mobilitat

Grup d'Independents de Collbató (GIC)


Objectius de l'Àrea d'Acció Territorial

  • Posada al dia de l’avanç del POUM ja aprovat com a document de treball previ al POUM.
  • Redacció del POUM a partir dels acords adoptats ja pel CAUM, amb limitacions: limitació del creixement a 6.000 habitants; eliminació de noves claus...
  • Resolució definitiva de la situació de les Ginesteres.
  • Estudi per la recuperació del projecte d’habitatges socials per a joves i gent gran.
  • Previsió d’espais per ús comercial i professional.
  • Millor integració i aprofitament pels espais lliures interiors (verds, equipaments i aparcaments).
  • Resoldre els problemes de connectivitat entre Can Dalmases I i II, i a la Fumada.


EL POUM EN MARXA


En aquests moments s’està en fase d’elaboració del POUM (el Pla d’Ordenació Urbanística del Municipi), document que substituirà l’actual Pla General.


L’any 2012 es va aprovar l’Avanç de POUM i es va constituir el Consell Assessor Urbanístic Municipal (CAUM), concebut com un òrgan permanent de participació al llarg del procés. Té funcions consultives i deliberatives i de coordinació dels treballs, activitats i iniciatives en el procés de redacció del POUM amb l’objectiu de facilitar i garantir la plena participació dels diferents grups politics del municipi, de les associacions i de la ciutadana en general. Fins el moment actual, el CAUM ha fet ja la revisió de l’avanç de POUM introduint modificacions en diferents àmbits i millorant notablement el document inicial.


El CAUM vetllarà tanmateix perquè el Programa de Participació Ciutadana sigui un veritable espai de participació consultiva i de presa de decisions, motiu pel qual convidem des d’ara mateix a sumar-vos-hi. Podeu ja deixar les vostres dades personalment a l’OAC o per e-tram a l’àrea d’Urbanisme de l’ajuntament per tal que en el moment que donem inici a la fase de participació puguem comptar amb tots vosaltres.


Als enllaços d’aquesta mateixa pàgina podeu consultar tots el documents de l’Avanç del POUM i del Programa de Participació.

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Ajuntament de Collbató
Bonavista, 2 08293 - Collbató Tel. 93-7770100 Fax. 93-7770650 NIF: P-0806800-I