Collbato
Inici Mapa web Contacte Canvia mida font Castellano Other lenguages
dissabte, 24 de febrer
Inici ACTUALITAT Notícies
  • Envia per Email
  • Imprimeix la pàgina

A Collbató celebrem Sant Jordi divendres i dissabte!

Documentació adjunta

19 d'abril de 2017


Aquesta Diada de Sant Jordi durarà dos dies! Les festivitats de Sant Jordi es perllongaran a Collbató divendres i dissabte amb tota una sèrie d'actes que s'iniciaran divendres matí amb el tradicional repartiment de roses a les veïnes de Collbató majors de 80 anys.


La Fira de Sant Jordi se celebrarà al Casal de Cultura, amb activitats programades per a nens i adults. A les 17 hores començaran les activitats infantils, amb venda de llibres i roses, parades de les entitats sense afany de lucre i les AMPAS dels centres educatius. Els més menuts podran posar a prova la seva intel·ligència amb una Room Escape a la Biblioteca. Finalment, la companyia Galiot Teatre ens oferirà un espectacle.


A partir de les 17 hores s'iniciaran les activitats per a adults, amb la lectura de rondalles tradicionals de Pau Bertran i la presentació del llibre "Diari d'un emboscat", de Jaume Ollé, amb la col·laboració de l'Associació Cultural de Montserrat.


El dissabte es farà la Trobada d'Entitats 2017, que consta de la Mostra d'Entitats, a la Plaça de l'Era a partir de les 17.30 hores, i de la Trobada amb les Associacions, que es farà al Casinet, a partir de les 19.30 hores.


El programa d'actes es tancarà amb el recital literari i musical especial de Sant Jordi, al Molí de l'Oli. El músic i compositor barceloní Carles Beltran ens ofereix una proposta que uneix música i poesia, acompanyat del cant de la Tanit Navarro. Aquest espectacle és d'aforament limitat per les dimensions del Molí de l'Oli, així que us recomanem vingueu amb temps.


Gaudiu de la Diada divendres i dissabte!


Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Ajuntament de Collbató
Bonavista, 2 08293 - Collbató Tel. 93-7770100 Fax. 93-7770650 NIF: P-0806800-I