Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

22:31  |  21/07/2024

La Diputació de Barcelona ofereix a la ciutadania de Collbató suport per a l’impuls de la tramitació electrònica

  • La Diputació de Barcelona ofereix a la ciutadania de Collbató suport per a l’impuls de la tramitació electrònica

    La Diputació de Barcelona ofereix a la ciutadania de Collbató suport per a l’impuls de la tramitació electrònica

15/6/2020

La Diputació de Barcelona ha activat un servei especial de suport per a la tramitació electrònica, del qual es pot beneficiar la ciutadania de Collbató. Fins al 24 de juliol, les persones que tinguin dubtes sobre com realitzar tràmits de forma telemàtica, poden contactar al telèfon 93 402 06 06 i al correu electrònic tramits@diba.cat.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 18 hores, fins al 17 de juliol. Del 20 al 24 de juliol serà de 9 a 14 hores.

 

Aquest servei respon al fet que, davant la situació de confinament parcial i la necessitat de mantenir les mesures de distància social i de reduir, en la mesura del possible, la mobilitat es recomana afavorir la realització de tràmits de forma telemàtica. La realització de tràmits de forma telemàtica amb l’Administració però, exigeix de coneixements, sistemes d’autenticació i habilitats que molts ciutadans i ciutadanes no tenen assolits.

 

Donar suport en aquesta relació telemàtica és l’objectiu d’aquest servei que Diputació de Barcelona activa temporalment amb caràcter extraordinari i ofereix als ajuntaments SeTDIBA, entre els quals es troba Collbató.

 

Així doncs, si tens dubtes o dificultats amb els tràmits telemàtics, pots contactar directament el servei de suport a la ciutadania per a l’impuls de la tramitació electrònica.Data de modificació: 15/06/2020 20:06:43