Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:49  |  22/06/2021


Collbató es bolca en la confecció i donació de material per als serveis de salut

  • Collbató es bolca en la confecció i donació de material per als serveis de salut

    Collbató es bolca en la confecció i donació de material per als serveis de salut

7/4/2020

La població de Collbató s'ha bolcat en la realització d'accions solidàries, mitjançant voluntariat, per ajudar durant la crisi del coronavirus.

Entre elles, la confecció i donació de material per als centres de Salut i altres instal·lacions i personal de servei públic. A continuació expliquem unes quantes accions.

 

Bates sanitàries amb bosses industrials

A banda de la confecció de mascaretes, que es va fer gràcies a la iniciativa del veí Gustavo Baco, i que ha arribat fins a les 800, persones voluntàries de Collbató estan realitzant diverses accions, com, per exemple, confeccionar bates sanitàries de plàstic a partir de bosses industrials, cedides pels supermercats Bonpreu i BonÀrea. L'acció ha estat proposada per la veïna Sara Casanova, amb la col·laboració de l'Ajuntament, i es preveu fer unes 400 bates que aniran a les residències dependents d'Althaia. Ja s'han distribuït les primeres entre residències de Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada i Martorell.

 

Donació de mascaretes

Una empresa que fabrica màscares impreses amb pantalla transparent ha fet una donació de 20 màscares a l'Ajuntament, que s'han distribuït entre les residències de gent gran i entre les persones que tenen contacte directe amb la població, com persones treballadores de Serveis Socials, o de la brigada municipal. La Guàrdia Municipal ha rebut una donació de 50 mascaretes per part d'una associació.

 

Llits i matalassos per a Martorell

La regidora Maria Teresa Casanovas s'ha fet ressò d'una crida de l'Ajuntament de Martorell per a la cessió i donació de llits articulats i matalassos per a l'hospital de campanya del centre Sagrat Cor de Martorell. A Collbató es van recollir dos llits articulats i un matalàs que, juntament amb les donacions d'altres pobles, van servir per fer els 50 llits que es van demanar d'urgència i es van aconseguir en menys de 12 hores. Fins i tot van arribar més llits oferts des de Collbató, que van quedar en reserva per si eren necessaris en una segona fase.

 

Des de l'Ajuntament de Collbató volem agrair l'esforç, la implicació, la generositat i la ràpida resposta de totes les persones que estan col·laborant per ajudar davant d'aquesta crisi sanitària.Data de modificació: 07/04/2020 22:43:43