Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

07:54  |  14/04/2024

Notícies

 • Next

  13/4/2024

  Comença el Desdoblament de la Xarxa d'Aigua Potable a Collbató amb Fons Next Generation.

  Collbató, 11 d'abril de 2024 - L’Ajuntament de Collbató anuncia l'inici de les obres de desdoblament de la xarxa d'aigua potable al municipi. Aquestes obres, que comptaran amb finançament procedent dels Fons Next Generation, tenen com a objectiu millorar la infraestructura i garantir un subministrament d’aigua més eficient i segur.

  El contracte d’obres per l’execució del projecte de desdoblament de les canonades d’impulsió/distribució en la xarxa d’abastament d’aigua potable del municipi de Collbató ha estat adjudicat a GESTIÓN Y TÉCNICAS DEL AGUA, S.A. (GESTAGUA) per un import total de dos-cents quaranta-sis mil cent trenta-cinc euros i dos cèntims d’euro (246.135,02€), incloent l'IVA.

 • Deixalleria de Collbató

  12/4/2024

  Horaris de la deixalleria

  Us compartim els horaris de la deixalleria:

   
   
  Dimarts a Dissabte de 16:00 a 20:00 h.
  Divendres, dissabtes i diumenges de 10:00 a 13:30 hores.
  Diumenges per la tarda: es pot dipositar bosses d'escombraries als contenidors habilitats a la porta de la deixalleria.
   
  Us recordem que la deixalleria municipal és un punt de recollida controlada de determinats residus que no es recullen porta a porta.
   
  El Servei és exclusiu i totalment gratuït per a tots els veïns i veïnes de Collbató.

 • Sala Portals

  12/4/2024

  Convocat ple extraordinari de l’Ajuntament de Collbató mes d’abril 2024

  El proper dimarts 16 d’abril, a les 18.15 h, l’Ajuntament de Collbató celebrarà un Ple de caràcter extraordinari a la OAMR.


  La sessió seguirà el següent ordre del dia: 

  1. PART RESOLUTIVA
   
  1.1. CELEBRACIÓ DEL SORTEIG DELS MEMBRES DE LES MESES PER LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA DEL 12 DE MAIG DE 2024.

  La sessió serà oberta al públic i també es podrà seguir en directe AQUÍ.

 • l’Església de Sant Corneli

  11/4/2024

  Commemoració del Dia Internacional del Parkinson

  En commemoració del Dia Internacional del Parkinson l’Església de Sant Corneli es vesteix de vermell.

  L’Ajuntament de Collbató fa l’homenatge d’il·luminar l’edifici sagrat per mostrar la seva participació en la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa que es troba en una elevada incidència.

  Es celebra l’11 d’abril per recordar la data de naixement de James Parkinson (1755-1824) el metge que va reconèixer per primer cop la malaltia.

 • La Portals

  11/4/2024

  El 14 d’abril arriba la XIIIa Edició de La Portals

  El diumenge 14 d’abril arrenca la XIIIa edició de la cursa ciclista BTT La Portals i Collbató és el punt d’inici i arribada del traçat que envolta tot el massís de Montserrat. El Club Esportiu la Taca organitza l’esdeveniment.

  La ruta consta d’una distància de 62 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.480 metres acumulats i transcorre pels municipis que envolten la muntanya: Esparreguera, Olesa de Montserrat, Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Marganell, el Bruc i Collbató. S’iniciarà a partir de les 08:30 hores del matí al Parc infantil que es troba entre C/ Montjuïc i C/ Pierola, al costat de l’Escola Mansuet. El lliurament de dorsals tindrà lloc a I'Slam Sport Club el dissabte 13 a primera...

 • imatgeoap

  8/4/2024

  Obertura de l'Oficina d'Atenció a les Persones (OAP) a Collbató: Un pas cap a una administració més propera i accessible

  L’Ajuntament de Collbató posa en marxa un nou servei municipal que promet millorar significativament l'atenció ciutadana.

  Des d’aquest dilluns, 8 d'abril, s'implementarà una Unitat d'Atenció Personalitzada (OAP), la qual marca diferència cap a una administració més propera i accessible per a tots els residents.

 • SantJordi_21

  8/4/2024

  Un Sant Jordi per gaudir, un Sant Jordi per compartir!

  S’acosta el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i com és tradició, els carrers de Collbató s’ompliran de roses i llibres, però, sobretot, d’il·lusió per compartir un dels dies més especials de l’any.

   
  Una jornada que té l’epicentre amb la Fira a la terrassa del Casal de Cultura, on entitats, AMPES i comerç local, s’ubicaran amb parades per vendre productes relacionats amb Sant Jordi de les 17 h a 20 h. Durant el desenvolupament, també estan programades altres activitats, com el II Concurs de punts de llibres adreçat a tota la població, un taller de xapes i un altre, d’ex-libris, dirigit a un públic infantil i familiar, i per acabar, de 19 h a 20 h, la celebració de Motsbató,...

 • post

  6/4/2024

  Assumpta Muset omple el Casal amb la conferència 'Colle Betone Terra de frontera (segle X).

  Collbató, 5 d'abril de 2024 - Ahir a la tarda, la sala d'actes del Casal de Collbató va acollir la conferència titulada 'Colle Betone. Terra de frontera (segle X)', presentada per la reconeguda historiadora local Assumpta Muset. En aquesta ocasió, Muset va compartir els resultats de la seva investigació sobre els orígens del lloc de Collbató durant el segle X.

  La conferència, organitzada per Òmnium Cultural del Pla de Montserrat, va ser un esdeveniment d'accés lliure que va atraure a una audiència interessada en la història local i la formació del territori. Muset va oferir una visió fascinant sobre com Collbató va sorgir com una zona de frontera en aquest període històric, explorant les seves implicacions i conseqüències en el context de l'època.

 • ficcio en joc

  5/4/2024

  OBERTES LES INSCRIPCIONS DEL FICCIÓ EN JOC

  El mes d’abril, la Biblioteca Sibil·la Durfort de Collbató estrena un nou Club per promoure els videojocs com a eina per millorar la comprensió lectora audiovisual i les experiències estètiques al voltant d’aquest fenomen cultural.

  El mes d’abril, la Biblioteca Sibil·la Durfort de Collbató estrena un nou Club per promoure els videojocs com a eina per millorar la comprensió lectora audiovisual i les experiències estètiques al voltant d’aquest fenomen cultural.

 • Agenda Cultural abril 2024

  4/4/2024

  Descobreix l'agenda cultural de Collbató del mes d'abril

  Més d'una vintena d'actes en el mes que també se celebrarà Sant Jordi.

  L'Ajuntament presenta la programació d'actes del mes d'abril. L'agenda de Collbató inclourà presentacions de llibres, clubs de lectura per a totes les edats, sessions de teatre i castellers, entre d'altres. Tot això, en el mes en què arriba una de les festivitats més importants a Catalunya: Sant Jordi.