Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

12:14  |  20/04/2018

Notícies

 • El ple dels alumnes de 3r de l'Escola La Salut

  20/4/2018

  Un petit i històric ple

  L’Ajuntament de Collbató va celebrar ahir un petit però històric ple. Va ser la primera vegada que una moció proposada per alumnes de l’escola La Salut, la creació d’un espai per a la pràctica del paintball, era rebutjada pels mateixos alumnes.

  Aquesta va ser l’anècdota del ple que van celebrar els i les alumnes de 3r de Primària de l’Escola La Salut, una activitat que formava part de la seva visita a l’Ajuntament i que va estar presidit per l’alcalde, Miquel Solà.

 • Avantprojecte per al tancament lateral de la Pista Martí Gil

  19/4/2018

  Avantprojecte del tancament lateral de la pista poliesportiva Martí Gil, amb aportació de la Diputació de Barcelona

  La Diputació de Barcelona ha atorgat Collbató la concessió dels recursos per a la realització de l’avantprojecte del tancament lateral de la pista poliesportiva coberta Martí Gil.

  Concretament, la Diputació realitza una aportació del 85% de l’import total dels treballs;  14.399 euros i, la resta, 2.541 euros, els aporta l’Ajuntament. L’import total de l’avantprojecte és de 16.940 euros, IVA inclòs.
   
  En el plec de condicions, s’indicava que l’Ajuntament havia de designar un interlocutor municipal per proporcionar tota la informació per al desenvolupament de l’avantprojecte, que serà el regidor d’Esports, Jordi Riera.

 • Nous bancs al Passeig Mansuet

  19/4/2018

  El Passeig Mansuet disposa de 6 nous bancs

  El mobiliari urbà del Passeig Mansuet s’ha ampliat aquesta setmana amb la instal·lació de 6 nous bancs per facilitar el descans dels vianants.

  Els bancs, amb estructura metàl·lica, estan col·locats, de manera simètrica, a les dues bandes exteriors de la vorera central, i situats a la mateixa alçada dels arbres, per minimitzar l’ocupació del passeig. La instal·lació dels bancs ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 • Campionat Escolar d'Atletisme, una festa de l'esport

  19/4/2018

  Divendres, a les 17 hores, 8è Campionat Escolar d’Atletisme de Collbató

  El Club Atletisme Collbató i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitzen, demà divendres, a partir de les 17 hores la 8a edició del Campionat Escolar d’Atletisme de Collbató, que tindrà lloc al Camp de Futbol Municipal.

  Els atletes més joves del municipi podran demostrar les seves capacitats en diverses proves en una festa per promoure la pràctica esportiva des dels primers anys de creixement.
   
  El Campionat Escolar d’Atletisme és una de les activitats organitzades pel Club d’Atletisme de Collbató, entitat que es va fundar el maig de 2012 per fomentar la pràctica de l’atletisme a totes les edats.

 • El grup de Collbató, a les escales del Teatre Romea

  18/4/2018

  75 persones de Collbató van gaudir, amb la Biblioteca, d’Èdip rei al Romea

  La Biblioteca va portar a un grup d'usuaris a la funció de l'obra Èdip de dissabte, 14 d'abril, al Teatre Romea, amb condicions avantatjoses.

  Dirigida per Oriol Broggi, Èdip rei compta amb la interpretació de Julio Manrique, que transita per emocions extremes en un paper que és tot un repte per a un actor.
   
  Versió de l'obra de Sòfocles, aquest muntatge d'Èdip rei es caracteritza per l'espectacular escenografia, que ha convertit el Romea en un teatre que cau a trossos, amb suports metàl·lics que aguanten l'estructura, teles polsegoses i una xarxa al sostre per protegir de possibles despreniments.

 • Sessió participativa per a la definició del Parc Rural del Montserrat

  18/4/2018

  Productors de Collbató participen en el taller per definir el Parc Rural del Montserrat

  Productors de Collbató van participar, ahir, en la primera jornada dels tallers participatius, dedicada a Collbató, El Bruc i Castellolí, per tal que els actors del territori defineixin com volen que sigui el Parc Rural del Montserrat.

  A la reunió, a l'Ajuntament del Bruc, organitzada per la Diputació de Barcelona, van assistir uns 50 participants; entre ells, el regidor d'Acció Territorial, Mobilitat i Espais Naturals de l'Ajuntament de Collbató, Josep Estradé, i la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament, Patrícia Castro. L'objectiu era definir, de manera participativa, les funcions que es considera que ha de realitzar el Parc Rural i les accions a dur a terme per fer-les possibles.

 • La nova oficina virtual d'Aigües de Collbató

  17/4/2018

  Aigües de Collbató estrena oficina virtual

  Aigües de Collbató ha posat en marxa la seva oficina virtual per oferir un millor servei i ampliar els canals de comunicació. Les 24 hores, a la teva pantalla!

  Accedeix a l’oficina virtual des de l’adreça aigüesdecollbato.giacsa.cat. Un cop donat d’alta, pots realitzar gestions relacionades amb el contracte de subministrament d’aigua, com, per exemple:
  Consultar les teves factures i aconseguir duplicats.Facilitar la lectura de comptador.Obtenir dades del teu consum.Fer un canvi de nom, donar de baixa o contractar un nou subministrament.Modificar l’adreça de correspondència i altres dades contractuals.Formular consultes, comunicar incidències...

 • Un simpàtic drac és la imatge de les activitats de la Diada de Sant Jordi a Collbató

  17/4/2018

  Sant Jordi ple d'activitats

  Collbató ofereix un gran nombre d'activitats per celebrar la festa de la cultura. Visites literàries, recital de poemes, trobada literària, fira del llibre... Vine a gaudir de la Diada de Sant Jordi a Collbató!

  Les activitats començaran el divendres 20 d'abril a les 19 hores. Al Casal de Cultura tindrà lloc la presentació del llibre "Les flors de la muntanya", d'Albert Arean. La presentació compta amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica ObjectivaMent.

 • Amb els ajuts es podrà reparar la teulada i l'estructura superior de l'Ajuntament, entre altres actuacions.

  16/4/2018

  Collbató aconsegueix ajuts de més de 368.000 euros de la Diputació de Barcelona per millorar equipaments educatius, esportius i elements patrimonials

  La Diputació de Barcelona ha aprovat concedir a Collbató ajuts per 368.750,44 euros, els anys 2018 i 2019, per a projectes presentats per l’Ajuntament, dins d’un programa de millora dels equipaments municipals.

  Els projectes que subvencionarà la Diputació en un 100% del seu import estan dedicats a la millora d’equipaments educatius, esportius i patrimonials de la vila i han estat triats per la Diputació en procediment de concurrència competitiva, amb criteris de valoració generals i específics per cada línia de suport. La maduresa dels projectes presentats per l’Ajuntament, que permeten la seva aplicació immediata, ha estat decisiva per a la seva aprovació per part de la Diputació.

 • Concert de trompeta i teclats, a l'església de Sant Corneli

  14/4/2018

  Diumenge, a les 19 hores, concert de trompeta i teclats a l'Església de Sant Corneli

  El programa del concert de diumenge presenta l'actuació de dos joves músics, l'Òscar Latorre, a la trompeta, i el Roger Santacana, als teclats, que interpretaran peces de grans compositors d'estils ben diferents.

  A l'actuació organitzada pels Amics de l'Orgue de Collbató hi entraran grans creadors del jazz, com Bill Evans, i de la música contemporània, com Arvo Pärt.
   
  Sense limitacions estilístiques, i amb la intenció d'oferir una interpretació personal de les peces, aquest concert de joves però experimentats intèrprets promet ser tota una aventura sònica.