Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

19:58  |  21/09/2023

Notícies

 • Bus

  7/9/2023

  Restabliment dels horaris d’autobús

   L'empresa d'autobusos Monbus reprén els horaris de les línies que opera després de l'estiu. Des del 4 de setembre s’han restablert els horaris i freqüències.

  Tot seguit s’adjunten els horaris de la línia Igualada - Esparreguera - Barcelona, i de la línia que connecta Martorell amb Montserrat Parc. Per informació d'altres intineraris, podeu consultar el web de l'empresa.

 • Fira actraccions Festa Major

  7/9/2023

  La Fira amb les atraccions s’instal·la al passeig de les Escoles

  Estarà instal·lada del 13 al 18 de setembre.

   
   
  El passeig de les Escoles acollirà a partir del dia 13 de setembre una nova edició de la Fira d’Atraccions de Festa Major.

 • Enllumenat Collbató

  6/9/2023

  L’Ajuntament treballa en la millora i resolució d’avaries de l’enllumenat públic

  Amb la renovació integral de lluminàries i la propera substitució de quadres elèctrics es donarà una solució definitiva a una problemàtica endèmica a Collbató

  Els objectius del Pla Integral de l'Enllumenat són: més seguretat, eficiència energètica i gestió intel·ligent, adequació a la normativa vigent i millor salut i qualitat ambiental.
  El canvi a la tecnologia LED suposa reduir el consum d’energia, més durabilitat de les bombetes i il·luminació més uniforme.

 • Fira d’artesans

  6/9/2023

  La terrassa del Casinet acull la 1a Fira d'Artesania i Arts

  Estarà ubicada la terrassa del Casinet, el diumenge 17 de setembre a partir de les 10 hores al matí.

   
  Amb l'objectiu de reivindicar el talent local, el Col·lectiu d'Artesanes de Collbató organitza la primera fira local d'Artesania i Arts. Serà el diumenge, 17 de setembre, i estarà ubicada a la terrassa del Casinet a partir de les 10 i fins al migdia.

 • Diada 2023

  5/9/2023

  Collbató celebra la Diada Nacional de Catalunya

  Es farà una ofrena floral i parlaments.

   
  L'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya serà el diumenge, 10 de setembre. El Racó d'en Ponis acollirà una ofrena floral a les 19:30 hores. En l'acte també hi haurà parlaments dels representants municipals i estarà acompanyat per la música del duet de la flautista Núria Plana i el pianista Carles Font.

 • Avís collbató

  5/9/2023

  Avís tall elèctric el dia 7 de setembre

  E-Distribición ha informat que té programat un tall del subministrament elèctric a Collbató, el dijous 7 de setembre, de 7 a 8.50 h i de 16 a 18 hores. Segons indica a la seva comunicació, el tall és motivat pels treballs de manteniment i millora de la xarxa de distribució.

 • Punt lila

  5/9/2023

  La Festa Major tindrà un Punt Lila per prevenir agressions masclistes

  Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, s’impulsa la promoció d’unes festes lliures d’agressions masclistes. S’instal·larà una carpa de Punt Lila situada a la Pista Esportiva Martí Gil les nits de divendres 15 i dissabte 16 de setembre, a partir de les 23 hores. 
   
  El Punt Lila és un punt d’informació i suport per a persones víctimes d’alguna agressió de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbica. Aquest espai, estarà dinamitzat per educadores especialitzades...

 • Inici escolar 2023

  4/9/2023

  814 alumnes comencen el curs escolar 2023-2024 a Collbató

  L’Ajuntament ha treballat al llarg d’aquest estiu per deixar les Escoles a punt per aquest curs.

  Aquest dimecres 6 de setembre es donarà el tret de sortida al curs escolar 2023-2024, amb l'inici de les classes a les escoles La Salut (227 alumnes), Mansuet (201 alumnes) i l'Institut Collbató (325 alumnes).
  El passat dia 1 de setembre va començar l'activitat escolar a Llar d'Infants L'Abellerol (61 alumnes).

  Enguany, dins l'oferta educativa local, l'Escola de Música de Collbató té 18 alumnes inscrits, que començarà la seva activitat dilluns 18 de setembre.

 • Club de lectura

  4/9/2023

  S'obren les inscripcions per la nova temporada dels clubs de lectura!

  El dilluns 4 de setembre s’obre el procés d’inscripció als clubs de lectura, una de les activitats amb més bona acollida de la Biblioteca Sibil·la Durfort.
  Els grups de lectura són un espai de trobada i tertúlia al voltant d’un llibre amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector i el diàleg, així com, afavorir un apropament crític a les diferents manifestacions culturals. Les trobades són presencials i la periodicitat és mensual.

 • Domàs Festa Major

  4/9/2023

  Aconsegueix el teu domàs i engalana el teu balcó

  Es poden recollir al Casal de Cultura a partir de 4 de setembre.

   
  Amb motiu de la Festa Major de Collbató, l'Ajuntament ha dissenyat tres models de domassos en colors variats. Conviden així a tothom a decorar balcons i finestres amb els teixits festius, per engalanar els carrers del poble.
   
  Els domassos es podran recollir al Casal de Cultura, a partir del 4 de setembre, de 10 a 14 hores i de 16 a 20:30. El dissabte només en horari de matí, de 10 a 14 hores. Són totalment gratuïts.
   
  Prepareu els balcons perquè s'acosta la Festa Major!