Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

09:37  |  06/02/2023

Notícies

 • Agenda cultura gener 2023

  30/12/2022

  Activitats per aquest nou any!

  Comencem nou any, ja som a l’any 2023, però a Collbató no parem de promocionar la cultura i les activitats per tal de fer un poble més cohesionat i garantir i facilitar el dret accés efectiu a la cultura, per promoure el seu valor, potenciant-la com un bé essencial, comú i identitari.

   
   
  Enguany, el dia 1 de gener, en l’espai de les coves, podrem gaudir del Cant de la Sibil·la de Montserrat, un cant i un espai que units serà una explosió de bellesa.

 • Servei connecta't

  23/12/2022

  Connecta’t, el nou servei d’orientació emocional i relacional per als joves de Collbató

  El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del Programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat, posa en marxa el Servei d'Orientació i Acompanyament Emocional i Relacional per Joves Connecta't amb la Cooperativa Eduvic.

   
  Connecta't vol oferir un espai de trobada, suport, orientació i acompanyament terapèutic per millorar el benestar integral dels joves del territori des d'una perspectiva preventiva.

  El servei estarà disponible des d’ahir dijous 22 de desembre de 2022 i ja us podeu posar en contacte amb els seus responsables a través del telèfon 634 359 784 o el correu electrònic connectat.baixllobregat@eduvic.coop. La seva durada està prevista fins al mes de juny de 2023.

 • Porta a porta a Collbató

  22/12/2022

  Calendari extraordinari de recollida Porta a Porta i de la deixalleria durant Nadal 2022

  Amb motiu de les festes de Nadal, i com cada any de manera extraordinària, hi ha modificacions en el servei de recollida Porta a Porta de Collbató: no hi haurà servei de recollida de la fracció paper i cartró els dissabtes 24 i 31 de desembre.

   
  Aquestes modificacions de calendari responen a dies festius concedits al personal de recollida amb motiu de les celebracions de Nadal. De manera extraordinària, el dimecres 28 a partir de les 7 hores del matí es farà una recollida extra de paper i cartró: podreu treure el paper el dimarts a la nit amb el cubell taronja juntament amb la matèria orgànica amb el cubell marró. A més per a qualsevol urgència aquests dies podeu anar a la deixalleria.

 • Activació 4G i 5G

  22/12/2022

  L’activació dels serveis de telefonia mòbil 4G i 5G al municipi millorarà la cobertura i la velocitat

  Aquesta prestació pot comportar algunes interferències al senyal de TV i per solucionar-les es pot trucar gratuïtament al 900 833 999

  L’activació dels serveis de telefonia mòbil 4G i 5G a la vila millorarà la cobertura i la velocitat Les operadores de telefonia mòbil activaran en els pròxims dies a Collbató els serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà als veïns i veïnes de la vila gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica.

 • Baixada globus cavalcada

  21/12/2022

  Vols que els teus fills participin en la baixada de globus-led per rebre als Reis d’Orient?

  Dijous, 5 de gener, a les 18.15 hores, els Reis d'Orient arribaran a les Coves i faran la baixada fins a l'Ermita de la Salut. Com a part dels actes de rebuda, hi haurà una baixada de globus-led des de l'aparcament de les Coves de Collbató.

  Et recordem que, si vols que els teus fills/es hi participin, pots fer la inscripció al correu electrònic clbt.cultura@collbato.cat, o presencialment al Casal de Cultura (de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20.30 hores).

  L'edat mínima per a participar són 5 anys (acompanyat d'un adult). El lloc de sortida serà l’aparcament de les Coves (17.50 hores). Els participants podran estacionar a l'Àrea d'esplai la Salut, on es restringirà als participants.

 • Crida de patges cavalcada 2023

  20/12/2022

  Voleu que els vostres fills/es participin a la cavalcada com a patges?

  Si esteu interessats, podeu fer les inscripcions al Casal de Cultura, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h, o per correu electrònic a clbt.cultura@collbato.cat

  El termini de les inscripcions serà fins al 30 de desembre de 2022. I l’edat mínima per participar serà de 4 anys, sempre acompanyat d’un adult.
   
  L’organització de la cavalcada assignarà la ubicació dels patges voluntaris al comboi.

 • El nou Consultori Local de Collbató

  19/12/2022

  Canvi d'horari del consultori mèdic durant segona meitat del mes de desembre

  Des del Servei d'Atenció Primària ens informen de canvis en l'horari dels serveis del consultori mèdic de Collbató durant aquest mes de desembre 2022.

   
  Us informen que per motius organitzatius des del dia 19 fins al 30 de desembre el centre de Collbató romandrà tancat en torn de tarda.
   
  Preguem que disculpeu les molèsties que aquestes modificacions poden comportar. 

 • Quinto solidari 2022

  18/12/2022

  Collbató recapta 772,05 euros per a La Marató amb el Quinto solidari

  Collbató ha col·laborat amb l’edició d’enguany de La Marató de TV3 dedicada a les malalties cardiovasculars amb una recaptació de 772,05 euros.

  El Quinto Solidari, celebrat avui diumenge al Casinet, amb la col·laboració de comerços de Collbató i de la Colla Salnitrats, ha aconseguit aportar 772,05 euros al marcador de la Marató de Tv3.
   
  D’aquesta manera, Collbató se suma a una nova edició de La Marató i demostra el seu esperit solidari. 

 • Avís

  16/12/2022

  Collbató, afectat per un tall elèctric en un àmbit concret del centre del poble

  El municipi de Collbató està afectat per una avaria que afecta els carrers Muntanya, Josep Maria Lladó, Sant Antoni, avinguda Amadeu Vives

  Al voltant de les 10.30 del matí s’han produït diversos talls de subministrament de llum que finalment s’han convertit en definitius per una avaria que afecta a tot el poble de Collbató.
   
  A les 13.30 h, Endesa comunica que ja es coneix el motiu de l’avaria: és un cable soterrat de subministrament d'energia amb difícil accés que dona servei als carrers Muntanya, Josep Maria Lladó, Sant Antoni, avinguda Amadeu Vives, i que actualment només afecta en aquesta zona en concret.

 • Mapa d’actuacions

  16/12/2022

  Comencen els treballs d'asfaltatge a diversos punts del poble

  La pròxima setmana començaran treballs d'arranjament de carrers i asfaltatge a un total de 8 carrers de Collbató escollits perquè presenten un major estat de degradació.

   
   
  Les obres s’iniciaran el pròxim dilluns, 19 de desembre, i en el seu conjunt es preveu que durin entre 6 o 7 dies. Tot i que cada actuació individual té una previsió d’entre 1 o 2 dies.