Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

10:00  |  06/02/2023

Notícies

 • Quinto, al Casinet

  16/12/2022

  Aquest diumenge, vine a participar al quinto!

  Aquest diumenge, 18 de desembre, coincidint amb la celebració de la Marató de TV3, Collbató acull el tradicional quinto solidari.

   
  El proper diumenge 18 de desembre a partir de les 18 h de la tarda s'iniciarà al casinet el Quinto solidari per recaptar diners per la marató d'enguany que està destinada a les malalties cardiovasculars.

 • Calendari 2023

  15/12/2022

  Collbató entrega porta per porta el calendari del 2023

  Aquest dissabte 17 de desembre l’Ajuntament de Collbató entrega porta per porta a les cases del municipi el calendari de l’any vinent, 2023.

  Aquest calendari editat pel consistori recull mes per mes imatges dedicades al patrimoni, la cultura i les festes de Collbató.
   
  Informem que  en cas de no rebre’l a casa es podrà passar a buscar pel Casal de Cultura o l'OAC en el seu horari habitual a partir del dilluns 19 de desembre.

 • Els Pastorets de Collbató

  15/12/2022

  Actualització dates Pastorets Collbató 2022

  Darreres informacions pràctiques si voleu assistir a la representació

   
   
  Tornen els tradicionals Pastorets de Collbató, un cop superades les restriccions de la pandèmia de les darreres edicions. Enguany, finalment, les representacions seran els dies 26 i 30 de desembre (19.30 h al Casinet), el dia 23 tindrà lloc l’assaig general tancat al públic donat que fins aquesta setmana el Grup de Pastorets de La Forja no haurà pogut assajar en l’espai habitual per les obres de millora del Casinet que finalitzen aquests dies.

 • Mapa afectació mobilitat

  14/12/2022

  Afectació a la mobilitat rodada per la substitució de dues reixes interceptores

  Aquests dies s’està portant a terme una actuació de substitució de dues reixes interceptores que poden provocar afectacions puntuals a la mobilitat rodada de la via pública. La previsió de la finalització de les obres és el divendres 16 de desembre.

   
  Les actuacions previstes comportaran la substitució de dues reixes interceptores existents, una  al Passeig de la Fumada i una al carrer Monestir.
   
  Segons es pot observar en el plànol adjunt, l’accés a can Dalmases es realitzarà a través del carrer de Can Migrat. I en l’altre punt de l’actuació es derivarà el trànsit per Llongànies.
   

 • ajuntament

  13/12/2022

  Procés de consulta ciutadana per a l'elaboració del nou ROM

  L'Ajuntament es dota d'una eina d'autoorganització pròpia que es preveu aprovar durant el ple ordinari del mes de gener.

  L'Ajuntament de Collbató ha iniciat el procés d’elaboració del Reglament Orgànic Municipal (ROM). El ROM és l'instrument clau per al funcionament de l'Administració local: és l'eina que regula el règim organitzatiu i de funcionament de l'Ajuntament i dels seus òrgans; articula els drets i deures dels membres de la corporació; ordena els òrgans de govern municipals com ara el Ple municipal o  la Junta de Govern Local o el règim de les competències delegades, així com els òrgans de...

 • Nadal 2022

  12/12/2022

  Arriba el Nadal de Collbató!

  Activitats lúdiques per a infants i joves, concerts de Nadales, accions per dinamitzar el comerç, pessebres, campanyes solidàries... Aquestes són algunes de les propostes que podeu trobar a Collbató durant aquest Nadal tan especial.

  Collbató es prepara per celebrar unes festes de Nadal molt esperades. Si l'any passat, l'Ajuntament es va veure obligat a readaptar-se la programació tradicional d'aquestes dates per les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia, enguany, el consistori ha recuperat el format de moltes de les activitats més habituals per poder celebrar el Nadal com estàvem acostumats.

 • Avís

  11/12/2022

  Avís recollida porta a porta

   
  Aquesta nit hi ha hagut una incidència al servei de recollida nocturna porta a porta de cartró degut a baixes per malaltia dels operaris.

  Si no t'han recollit el cartró pots portar-lo a la deixalleria o treure’l el dia previst per la setmana vinent.

  Gràcies i disculpes per les molèsties.
   

 • Fira de nadal 2022

  9/12/2022

  La Fira de Nadal, viu un Nadal ben especial!

  Fira de productes nadalencs als carrers del centre amb diverses activitats d'animació i representacions del Pessebre Vivent.

  La Fira de Nadal és una de les tradicions nadalenques, on podem trobar productes d’artesania, elements típics de les festes i ornaments per fer el pessebre o fer cagar el tió. Enguany a Collbató se celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.
   
  Un cap de setmana que el nucli antic de Collbató t'oferirà un Nadal molt especial amb tasts d’olis, caldo solidari o xocolatada, activitats familiars, cultura, entre d'altres activitats.

 • Actuació de millora de camins

  7/12/2022

  Actuació de millora i manteniment de camins

  Cada any l’Ajuntament de Collbató amb el suport de la Diputació de Barcelona realitza obres de manteniment i millora dels camins que formen part de la xarxa de prevenció d’incendis del municipi.

  Segons la planificació anual prevista al Pla de prevenció d’incendis forestals municipal (PPI) es portarà a terme el manteniment de la xarxa prioritària de camins que en cas d’incendi facilitarien el desplaçament dels equips d’extinció d’incendis.

 • Sessió plenària 28 de novembre de 2022

  5/12/2022

  El Ple aprova inicialment el Pressupost municipal de 2023, que se situa en 6.9 milions d’euros

  El pressupost creix més del 12,57% i supera la xifra d’1,3 M€ d’inversió

  El ple municipal va aprovar inicialment el passat dilluns 28 de novembre el projecte de Pressupost de l’Ajuntament de Collbató per a l’exercici 2023, la plantilla de personal de l’Ajuntament i les Bases d’execució. La proposta presenta uns comptes equilibrats de 6,9 milions d’euros, una xifra que inclou la despesa corrent, el pressupost d’inversions i les despeses financeres. El creixement del pressupost és de 12,57%. Hi ha previstes inversions per valor de 1.364.835,05 €.