Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

20:31  |  21/09/2023

Notícies

 • Agenda setembre 2023

  1/9/2023

  Comença la temporada cultura a Collbató

   
  El mes de setembre s'obre camí i, amb ell, l'inici de la temporada d'activitats culturals, d'oci i entreteniment. Us informem dels principals actes que inclou l'agenda mensual.
   
  El mes començarà amb una tarda de ball i música per a la Gent Gran al Casal de Cultura. En el marc de la Festa Major, la Biblioteca inaugurarà la temporada de Clubs de Lectura, tant la versió adulta amb la novel·la "Un cor de neu", com la infantil amb el còmic "Superpatata".

 • Pilates i gimnàstica de manteniment

  1/9/2023

  Aquest setembre tornen les activitats esportives 2023

  El pròxim dilluns 18 de setembre, comencen les activitats esportives que ofereix el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Collbató amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona: Pilates i Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran.

   
  Des de l'u de setembre, ja es podran realitzar les inscripcions a l’OAC, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h, o via telemàtica.
   
  L'activitat de Pilates es farà els dimarts i dijous, de 18 a 19 hores al Gimnàs de l’Escola de la Salut. L'activitat de Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran tindrà dos grups, i es portaran a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 8.45-9-45 i de 9.45 a 10.45 h al Casinet.

 • Festa Major 2023

  1/9/2023

  Comença la Festa Major 2023!

  Estem de Festa Major

  Donem el tret de sortida a la Festa Major! Del 14 al 17 de setembre, els carrers de Collbató estaran engalanats i preparats per gaudir dels dies més intensos de l'any. Música, competicions, teatre, esport, activitats infantils i, com no pot ser d'una altra manera, cultura popular.

 • Protecció civil alerta

  29/8/2023

  Protecció Civil durà a terme una prova d'alertes a mòbil el proper 14 de setembre

  El 14 de setembre al matí s'enviarà un missatge de prova del sistema d'alertes massives de Protecció Civil a tots els mòbils intel·ligents que es trobin a l’àrea de Barcelona, i per tant a Collbató.

   
   
  La Generalitat de Catalunya posa a prova del sistema d’alertes de protecció civil a telèfons mòbils que es durà a terme el dia 14 de setembre a l’àrea de Barcelona, on pertany Collbató, entre les 10 i les 13 hores. Aquesta prova tindrà una durada de hores.

 • Piscina de Collbató

  23/8/2023

  Accés piscina d'estiu - Onada de calor

  Accés gratuït a la piscina municipal per a col·lectius vulnerables, durant la situació d'alerta per onada de calor que estem vivint.

 • Casal de Cultura de Collbató

  22/8/2023

  Refugis climàtics a Collbató

   
  L'Ajuntament de Collbató habilita refugis climàtics interiors, espais que proporcionen comfort tèrmic durant aquesta onada de calor. Aquests espais estan pensats per protegir la població més vulnerable de la calor extrema, com ara gent gran, infants o persones amb malalties cròniques.

 • Pla alfa 22 agost 2023

  22/8/2023

  Activades mesures especials per l’elevat risc d’incendis

   
  El Consell Assessor del Pla Infocat ha aprovat aquest dilluns mesures temporals extraordinàries des de demà fins divendres en diversos municipis, entre els quals hi ha Collbató. Les mesures entren en vigor dimarts, 22 d’agost fins divendres, 25 d’agost.

 • Campionat a França

  21/8/2023

  El collbatoní Marcel Barrachina guanya al campionat d’Europa U15

  El jove collbatoní Marcel Barrachina s'ha proclamat aquest diumenge, 20 d'agost, Campió d'Europa U15 a Les Menuires, zona dels Alps de Francia. En aquesta competició de descens de muntanya de bicicleta hi partipen els millors corredors de tots els països d'Europa, de categoria sub15. 
  Moltes felicitats Marcel i des de l'Ajuntament t'encoratgem a seguir treballant per aconseguir més victòries.
   

 • Pla alfa 21 agost de 2023

  21/8/2023

  Activat el nivell 2 ALFA a Collbató per risc molt alt d'incendi forestal

  L'activació del Pla Alfa per part dels Agents Rurals ve donada pel mapa de perill diari d'incendi forestal i altres eines d'anàlisi de risc.

   
  Els Agents Rurals han activat el nivell 2 del Pla Alfa d’actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d'incendis forestals a tots els municipis de la comarca del Baix Llobregat, entre els quals hi ha Collbató.

 • Avís collbató

  18/8/2023

  La piscina obre avui amb normalitat

  S'ha resolt el problema tècnic que va mantenir-la tancada ahir.

   
  Després de resoldre la incidència tècnica que es va donar ahir a la sala de la depuradora, la piscina municipal reobre les portes en l'horari habitual, a partir de les 11 del matí.