Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

18:10  |  06/12/2023

Notícies

 • Festa Major 2023

  18/9/2023

  Collbató clou una Festa Major participativa i amb una programació de qualitat

   
   
  Un imponent correfoc de la colla de Diables Salnitrats va cloure ahir els quatre dies de Festa Major. Centenars de persones, que prèviament havien gaudit de l’espectacle “Bona Gent” de Quim Masferrer, just abans, i de la trobada castellera, la mostra d’artesania i el concert del grup Xiula del matí, van poder gaudir d’aquest espectacle pirotècnic que posava el punt i final a la festa grossa.

 • Esllavissada 15 de setembre de 2023

  16/9/2023

  Tancats els accesos a les Coves de Collbató

  A causa de les darreres pluges d'ahir tarda, una esllavissada de roques han deixat impracticables els acessos a les Coves del Montserrat de Collbató. Aquest fet ha obligat a tancar el camí de les Feixades cap a la Santa Cova des de l'Àrea d'Esplai la Salut. Per aquest motiu, els vistants de les coves hauran de pujar a peu fins que finalitzin les actuacions de neteja. Disculpeu les molèsties.

 • Festa de la Vellesa 2023

  15/9/2023

  Collbató ret homenatge a la gent gran del municipi

  L'Ajuntament de Collbató va organitzar ahir, dijous 14 de setembre, un acte commemoratiu per retre homenatge als veïns de més de 75 anys.

  Ahir tarda el Casinet de Collbató va acollir la Festa d'Homenatge a la Vellesa, una trobada que se celebra cada any al poble per retre un homenatge a tots aquells veïns i veïnes que tenen més de 75 anys d'edat.

  La festa va començar a les 18 hores, amb una missa oficiada a l’Església de Sant Corneli oberta a tothom. Tot seguit, es va oferir un berenar al Casinet amb una setantena de persones, tant homenatjats com acompanyants.

 • Mobilitat festa major

  15/9/2023

  Afectacions a la mobilitat amb motiu de la Festa Major

  Canvis, alteracions i variacions que es poden produir en el trànsit i la mobilitat amb motiu de la Festa Major de Collbató.

   
  Talls carrers i prohibit estacionar:
  15.09.23 C/ Colom i Mansuet (entre Vacarisses i església) prohibit estacionar i tall de circulació (16-04h).16.09.23 C/ Colom i Mansuet (entre Vacarisses i església) prohibit estacionar i tall de circulació (15-21h).17.09.23. Pg. Mansuet (10-23h).De l'11.09 (17h) al 19.09 (12h). C/ Occcitània - psg escoles (FIRA)Aparcaments recomanats:
  Esplanada de Bombers.Casal de Cultura (Excepte 17.09.23).Zona habilitada davant Pista Esportiva. 
   
  Les activitats...

 • Mapa zona afectació

  15/9/2023

  Afectacions xarxa d'aigua

  Collbató està portant a terme treballs de reparació i manteniment en una artèria principal de la xarxa d'aigua potable que comporta afectacions amb talls intermitents i baixades de pressió a la xarxa des de divendres 15 de setembre.

 • Salnitrats

  14/9/2023

  L’Ajuntament ofereix cartrons per protegir els vidres dels domicilis situats al recorregut del Correfoc

  Si casa teva és a un dels carrers per on passa el Correfoc de diumenge, oferim gratuïtament cartrons perquè puguis protegir els vidres. Pots recollir els cartrons divendres matí i el mateix diumenge al matí, al Racó d’en Ponis.

 • Informació

  14/9/2023

  Fem Festa Segura

  A Collbató venen dies de rauxa, però també de seny.

  Hem de gaudir de la festa, però també actuar respectuosament amb tothom. Aquí teniu els consells per gaudir de la festa amb seguretat:
   
  RECOMANACIONS PER GAUDIR DE LES NITS DE FESTA MAJOR
  Sopeu bé abans de sortir.Beveu aigua regularment i mengeu durant la nit.Decidiu com fareu la tornada a casa; a peu, en cotxe amb algun amic que no begui…Feu un consum responsable de l’alcohol.És prohibit entrar als recintes amb ampolles de vidre.No llenceu residus a terra. Feu servir els contenidors...

 • Cursos català

  12/9/2023

  Cursos de català per adults a Esparreguera

  El CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

   
  El Consorci per a la Normalització Lingüística d’Esparreguera obre les inscripcions als cursos. Les inscripcions seran del 12 al 15 de setembre

   
  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a la localitat veïna d'Esparreguera obre la inscripció de setembre per als cursos de català del primer trimestre del curs 2023-2024. Es tracta de cursos per aprendre o perfeccionar el català, de tots els nivells i en modalitats tant presencials com en línia. L'oferta...

 • Informació entrades festa major

  12/9/2023

  Informació sobre reserva d’entrades i inscripcions pels actes de la Festa Major

  Cal reservar tiquet pel sopar popular i el teatre. A les activitats esportives caldrà registrar-se prèviament.

   
  No et quedis sense plaça! Algunes convocatòries de la Festa Major de Collbató, que se celebrarà el 14 al 17 de setembre, requereixen una reserva prèvia per participar. És el cas del Sopar Popular o l'obra teatral. I en el cas de les competicions esportives, cal fer una inscripció per jugar.

 • Diada 2023

  11/9/2023

  Collbató celebra la Diada Nacional de Catalunya

  L’acte institucional va estar encapçalat per l’equip de Govern en una ofrena floral al Racó d’en Ponis, que es va celebrar ahir diumenge dia 10.