Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

06:57  |  14/04/2024

Notícies

 • Funció en anglès per als centres educatius

  1/3/2024

  Aprendre anglès al teatre

  El Casinet ha acollit al llarg d'aquesta setmana l'activitat Teatre Musical en Anglès. És una iniciativa que apropa les arts escèniques i l'aprenentatge de la llengua als alumnes de Collbató. Aquest any com a novetat han participat els alumnes d'Infantil 2 de la Llar d'Infants l'Abellerol.

 • Agenda març 2024

  1/3/2024

  Descobreix l'agenda cultural de Collbató del mes de març

  El 8M agafa molt protagonisme en els actes

   
  L'Ajuntament presenta la programació d'actes del març. L'agenda de Collbató inclourà presentacions de llibres, clubs de lectura per a totes les edats, mercats de segona mà i activitats esportives, però el 8M i els actes dels dies anteriors i posteriors, s'emporten el protagonisme central pel que fa al calendari cultural.

 • Institut de Collbató al MWC

  29/2/2024

  L’institut de Collbató participa en el Mobile World Congress

  L’esdeveniment de Changing Education Together presenta una jornada en què s’abordaran temes clau d’actualitat amb una visió pràctica per transformar positivament l’experiència dels alumnes a les aules amb el propòsit de garantir la motivació i l’èxit educatiu.

  L'institut de Collbató ha assistit al Mobile Wolrd Congress (MWC), que s'està celebrant aquesta setmana a Barcelona. En concret, l'institut ha participat en la jornada Changing Education Together, pensada per a professionals de l'educació amb la presentació d'iniciatives exitoses. L'objectiu és potenciar les habilitats dels alumnes en l'entorn digital, millorar el rendiment acadèmic, reduir les taxes d'abandonament escolar i fomentar l'emprenedoria centrada en les noves tecnologies.

 • L'Escola Mansuet, a Collbató

  28/2/2024

  L’escola Mansuet de Collbató participa en el Mobile World Congress

  L’esdeveniment de Changing Education Together presenta una jornada en què s’abordaran temes clau d’actualitat amb una visió pràctica per transformar positivament l’experiència dels alumnes a les aules amb el propòsit de garantir la motivació i l’èxit educatiu. Una jornada en la qual participarà l’Escola Mansuet de Collbató.

   
  Des de mSchools, es vol donar visibilitat a bones pràctiques que duen a terme docents i alumnes amb l’objectiu de seguir avançant en la transformació digital des d’una perspectiva humanista.

 • Perfum 1

  28/2/2024

  Alerta sanitària per productes cosmètics

  Són dos perfums i una tinta per a tatuatges.

   
  L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris comunica un avís de retirada immediata del mercat de tres productes cosmètics. Segons les autoritats, els perfums Lotus Valley Perfume i Arian Pour Homme – Eau de toilette contenen butylphenyl methylpropional, un element inclòs en la llista de substàncies prohibides en productes cosmètics del Reglament (CE). En el cas de la tinta per a tatuatges Viking Ink Dynamic Forest Green, conté arsènic i cobalt en concentracions superiors...

 • III Marxa nòrdica a Collbató

  27/2/2024

  La III Caminada de Marxa Nòrdica per a tothom a Collbató, tot un èxit

  Hi van participar al voltant de 150 persones.

   
  Amb l'objectiu de millorar l'estil de vida de la ciutadania, contribuir en la millora de la qualitat de l'esport local i facilitar la descoberta del territori proper, l'Ajuntament de Collbató i la Diputació de Barcelona van impulsar aquest passat diumenge una jornada esportiva al voltant de la marxa nòrdica per gaudir en família. Enguany, va ser la 3a edició d'aquesta jornada esportiva i va comptar amb dos itineraris, un de curt, de 4,5 km, i un de llarg, de 8 km. A més, només començar...

 • Cartell dels actes del 8M

  27/2/2024

  Torna un 8M carregat d'actes i reivindicacions

  Enguany Collbató celebrarà un nou Dia Internacional de les Dones amb pràcticament una setmana plena d'activitats per reivindicar el paper de la dona en la societat i per fer de la vila un municipi més feminista que mai. 


  Les activitats començaran el dia 7 de març i s'allargaran fins al 13 de març amb un calendari ple durant cada jornada. Inicialment, el dijous 7 de març hi haurà la xerrada Alimentació en clau femenina amb la dietista i nutricionista del CAP de Collbató, a partir de les 18.30 h al Casal de Cultura. El divendres, també a les 18.30 h a la Biblioteca municipal, tindrà lloc la presentació del llibre Matrioskas amb l'autora de l'obra, Marta Carnicero Hernanz. El mateix divendres, 8 de març,...

 • L'alcaldessa, Gemma Rodríguez, i el regidor, Pau Calsina, a l'acte de lliurament.

  27/2/2024

  Collbató compta amb un nou Punt d'Informació Turística

  El nou PIT estarà situat al supermercat Bon Àrea del municipi.

  Aquest dilluns, 26 de febrer, s’ha celebrat a la Torre dels Lleons d'Esplugues de Llobregat l’acte de lliurament dels distintius Compromís de Sostenibilitat Biosphere i dels segells Punt d’Informació Turística (PIT) a les 13 empreses i entitats del Baix Llobregat que els han obtingut per primera vegada, i que fa que la comarca compti actualment amb un total 90 empreses i entitats certificades amb el distintiu Biosphere i 110 Punts d’Informació Turística al Baix Llobregat.

 • GIACSA

  27/2/2024

  Afectacions xarxa d'aigua

  GIACSA informa que s'està treballant en una avaria al carrer de la Creu, número 15. En aquests moments ja s'està treballant per resoldre l'actuació.
   
  S'informarà tan bon punt estigui resolta aquesta incidència.
   

 • Marcel Barrachina

  26/2/2024

  Èxits esportius entre els joves de Collbató

  Marcel Barrachina i Marc Pedró han obtingut excel·lents resultats en les seves disciplines.

  Dos joves esportistes de Collbató han aconseguit èxits competitius aquests darrers dies, en les seves disciplines. Marcel Barrachina, d'una banda, ha tocat or en la primera carrera de la temporada de la Copa d'Espanya a Otívar. El jove collbatoní competeix en descens, un esport que consisteix a baixar per un circuit en una pista de muntanya amb molta inclinació i diversos obstacles, com ara arrels, salts o pedres. Més en concret, en el cas d'aquesta copa, organitzada per A46 Project, el...