Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

21:03  |  21/09/2023

Notícies

 • Situació de sequera

  17/8/2023

  BAN d'alcaldia respecte la fase de sequera

  L’alcaldessa de Collbató publica un Ban amb motiu de l’estat de sequera que estem vivint.

  Recordeu que, tal i com es va indicar per Ban d’alcaldia de 23 de maig de 2023, que a conseqüència de l’actual escenari de sequera pluviomètrica severa i per tal de prevenir futures restriccions, cal aplicar les següents mesures de gestió i limitació de consum d’aigua:
   
  Els volums totals d’aigua que entrin al dipòsit municipal per a l’abastament de la població no poden superar els 230 litres per habitant i dia (incloent activitats econòmiques i comercials).

 • Marcel Barrachina

  14/8/2023

  El collbatoní Marcel Barrachina guanya al campionat francès de descens de bici de muntanya

  El jove collbatoní Marcel Barrachina ha guanyat aquest diumenge, 13 d'agost, el campionat francès de descens de bici de muntanya. Barrachina local competeix en descens, un esport que consisteix en baixar per un circuit en una pista de muntanya amb molta inclinació i diversos obstacles, com ara arrels, salts o pedres.
  L'equip també es troba integrat per un altre collbatoní, Àlex Surroca, que realitza tasques de manteniment i reparació de la mecànica de la bicicleta.

 • Avís

  10/8/2023

  La línia telefònica de l'ajuntament funciona correctament

   
  La línia de telèfon de la centraleta de l'Ajuntament de Collbató ja funciona amb normalitat després que la companyia proveïdora hagi solucionat l'avaria existent.
  Disculpeu les molèsties
   

 • Avís

  9/8/2023

  Avís línia telefònica de l'ajuntament

   
  AVIS D'AVARIA DE LES LÍNIES TELEFÒNIQUES DE L'AJUNTAMENT DE COLLBATÓ
  A conseqüència del tall de subministrament elèctric d'ahir al migdia, les línies telefòniques de l'ajuntament no funcionen.
  S'han realitzat les reclamacions oportunes a l'empresa proveïdora. 
  Tan bon punt es restableixi el servei es comunicarà.
  Es pot contactar amb l'ajuntament a través del correu electrònic clbt.ajuntament@collbato.cat
  Disculpin les molèsties
   

 • Canvi de dia de recollida del vidre

  7/8/2023

  La recollida del vidre porta a porta passa dels dissabtes als dimecres al matí

  El darrer dia en que es recollirà el vidre en dissabte serà el 26 d'agost

   
  Dimecres 6 de setembre s'inicia el nou dia de recollida del vidre del servei porta a porta
   
  El Ple de l'Ajuntament de Collbató va aprovar el canvi de recollida de dia de la fracció del vidre del servei del porta a porta. Aquesta passarà de realitzar-se els dissabtes al matí a fer-ho els dimecres durant la mateixa franja horària, tant per als usuaris domèstics com per a establiments comercials.

 • ajuntament

  4/8/2023

  L’Ajuntament de Collbató aprova noves mesures del Pla antifrau

  El ple municipal va aprovar per unanimitat, el passat 27 de juliol, el Pla refós de les Mesures Antifrau de l'Ajuntament de Collbató.

  L'objectiu d'aquest pla, que es va aprovar inicialment l’abril de l’any 2022, és reduir l'aparició de frau, corrupció i conflictes d'interessos tant en les relacions internes de l'Ajuntament com en les externes, aplicant mesures preventives en els seus processos i operativa diària.

 • Punt lila

  3/8/2023

  La Festa Major de la Font del Còdol comptarà amb un Punt Lila d’atenció i prevenció d’agressions masclistes

  La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Collbató habilitarà, per primera vegada, un Punt Lila a la Festa Major de la la Font del Còdol. El Servei estarà operatiu les nits de divendres 4 i dissabte 5 d’agost, i durà a terme tasques d’atenció i sensibilització en prevenció d’agressions masclistes i lgtbifòbiques.

 • 3/8/2023

  Activat en fase d'ALERTA el Pla d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) (1)

  Protecció Civil de la Generalitat actualitza la fase d'ALERTA el Pla d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) per perill alt o molt alt al Baix Llobregat, comarca de la que forma part Collbató.

  Activat en fase d'ALERTA el Pla d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) 
  Atès el comunicat emès pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya pel qual s'ha activat el Pla especial d'emergències per alt risc d’incendi forestala Catalunya (INFOCAT) en fase d'ALERTA, us comuniquem els consells preventius que heu de tenir en compte:
  Consells preventiusNo llencis burilles enceses ni llumins, ni caminant ni per la finestra del cotxe.Si vas al medi natural amb vehicle particular,...

 • Festa de la Font del Còdol 2023

  2/8/2023

  La Font del Còdol celebra la seva Festa Major del 4 al 6 d’agost

  La comissió de festes de la Font del Còdol ha organizat un cap de setmana ple d'activitats, del 4 al 6 d'agost, amb motiu de la Festa Major del barri. Es tracta d'una programació amb propostes intergeneracionals, que conviden tot el veïnat a participar i a compartir un cap de setmana plegats.

 • Estabilitzat incendi

  1/8/2023

  Estabilitzat l’incendi forestal entre Collbató i el Bruc

  El foc, que ha cremat 12,8 hectàrees, ha obligat a tallar l’autovia A2, que ja ha estat reoberta.

  Els Bombers de la Generalitat han informat que l’incendi al punt de cruïlla entre Collbató, el Bruc i Hostalets de Pierola ha començat  a les 16 h d’aquest dimarts 1 d’agost. 
   
  Durant la tarda han treballat a la zona fins a 22 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris i un total de 90 efectius de bombers. El foc s’ha estabilitzat a partir de les 18.28 hores.
   
  En l’incendi també hi ha treballat efectius de la Guàrdia Municipal de Collbató i 34  dotacions d’ADFS.