Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

06:24  |  02/12/2023

Notícies

 • Fira d’artesans

  6/9/2023

  La terrassa del Casinet acull la 1a Fira d'Artesania i Arts

  Estarà ubicada la terrassa del Casinet, el diumenge 17 de setembre a partir de les 10 hores al matí.

   
  Amb l'objectiu de reivindicar el talent local, el Col·lectiu d'Artesanes de Collbató organitza la primera fira local d'Artesania i Arts. Serà el diumenge, 17 de setembre, i estarà ubicada a la terrassa del Casinet a partir de les 10 i fins al migdia.

 • Diada 2023

  5/9/2023

  Collbató celebra la Diada Nacional de Catalunya

  Es farà una ofrena floral i parlaments.

   
  L'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya serà el diumenge, 10 de setembre. El Racó d'en Ponis acollirà una ofrena floral a les 19:30 hores. En l'acte també hi haurà parlaments dels representants municipals i estarà acompanyat per la música del duet de la flautista Núria Plana i el pianista Carles Font.

 • Avís collbató

  5/9/2023

  Avís tall elèctric el dia 7 de setembre

  E-Distribición ha informat que té programat un tall del subministrament elèctric a Collbató, el dijous 7 de setembre, de 7 a 8.50 h i de 16 a 18 hores. Segons indica a la seva comunicació, el tall és motivat pels treballs de manteniment i millora de la xarxa de distribució.

 • Punt lila

  5/9/2023

  La Festa Major tindrà un Punt Lila per prevenir agressions masclistes

  Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, s’impulsa la promoció d’unes festes lliures d’agressions masclistes. S’instal·larà una carpa de Punt Lila situada a la Pista Esportiva Martí Gil les nits de divendres 15 i dissabte 16 de setembre, a partir de les 23 hores. 
   
  El Punt Lila és un punt d’informació i suport per a persones víctimes d’alguna agressió de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbica. Aquest espai, estarà dinamitzat per educadores especialitzades...

 • Inici escolar 2023

  4/9/2023

  814 alumnes comencen el curs escolar 2023-2024 a Collbató

  L’Ajuntament ha treballat al llarg d’aquest estiu per deixar les Escoles a punt per aquest curs.

  Aquest dimecres 6 de setembre es donarà el tret de sortida al curs escolar 2023-2024, amb l'inici de les classes a les escoles La Salut (227 alumnes), Mansuet (201 alumnes) i l'Institut Collbató (325 alumnes).
  El passat dia 1 de setembre va començar l'activitat escolar a Llar d'Infants L'Abellerol (61 alumnes).

  Enguany, dins l'oferta educativa local, l'Escola de Música de Collbató té 18 alumnes inscrits, que començarà la seva activitat dilluns 18 de setembre.

 • Club de lectura

  4/9/2023

  S'obren les inscripcions per la nova temporada dels clubs de lectura!

  El dilluns 4 de setembre s’obre el procés d’inscripció als clubs de lectura, una de les activitats amb més bona acollida de la Biblioteca Sibil·la Durfort.
  Els grups de lectura són un espai de trobada i tertúlia al voltant d’un llibre amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector i el diàleg, així com, afavorir un apropament crític a les diferents manifestacions culturals. Les trobades són presencials i la periodicitat és mensual.

 • Domàs Festa Major

  4/9/2023

  Aconsegueix el teu domàs i engalana el teu balcó

  Es poden recollir al Casal de Cultura a partir de 4 de setembre.

   
  Amb motiu de la Festa Major de Collbató, l'Ajuntament ha dissenyat tres models de domassos en colors variats. Conviden així a tothom a decorar balcons i finestres amb els teixits festius, per engalanar els carrers del poble.
   
  Els domassos es podran recollir al Casal de Cultura, a partir del 4 de setembre, de 10 a 14 hores i de 16 a 20:30. El dissabte només en horari de matí, de 10 a 14 hores. Són totalment gratuïts.
   
  Prepareu els balcons perquè s'acosta la Festa Major!

 • Pilates i gimnàstica de manteniment

  1/9/2023

  Aquest setembre tornen les activitats esportives 2023

  El pròxim dilluns 18 de setembre, comencen les activitats esportives que ofereix el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Collbató amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona: Pilates i Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran.

   
  Des de l'u de setembre, ja es podran realitzar les inscripcions a l’OAC, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h, o via telemàtica.
   
  L'activitat de Pilates es farà els dimarts i dijous, de 18 a 19 hores al Gimnàs de l’Escola de la Salut. L'activitat de Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran tindrà un únic grup que es portarà a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 9.15 a 10.15 h al Casinet.

 • Agenda setembre 2023

  1/9/2023

  Comença la temporada cultura a Collbató

   
  El mes de setembre s'obre camí i, amb ell, l'inici de la temporada d'activitats culturals, d'oci i entreteniment. Us informem dels principals actes que inclou l'agenda mensual.
   
  El mes començarà amb una tarda de ball i música per a la Gent Gran al Casal de Cultura. En el marc de la Festa Major, la Biblioteca inaugurarà la temporada de Clubs de Lectura, tant la versió adulta amb la novel·la "Un cor de neu", com la infantil amb el còmic "Superpatata".

 • Festa Major 2023

  1/9/2023

  Comença la Festa Major 2023!

  Estem de Festa Major

  Donem el tret de sortida a la Festa Major! Del 14 al 17 de setembre, els carrers de Collbató estaran engalanats i preparats per gaudir dels dies més intensos de l'any. Música, competicions, teatre, esport, activitats infantils i, com no pot ser d'una altra manera, cultura popular.