Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

21:56  |  21/09/2023

Notícies

 • Informació

  14/9/2023

  Fem Festa Segura

  A Collbató venen dies de rauxa, però també de seny.

  Hem de gaudir de la festa, però també actuar respectuosament amb tothom. Aquí teniu els consells per gaudir de la festa amb seguretat:
   
  RECOMANACIONS PER GAUDIR DE LES NITS DE FESTA MAJOR
  Sopeu bé abans de sortir.Beveu aigua regularment i mengeu durant la nit.Decidiu com fareu la tornada a casa; a peu, en cotxe amb algun amic que no begui…Feu un consum responsable de l’alcohol.És prohibit entrar als recintes amb ampolles de vidre.No llenceu residus a terra. Feu servir els contenidors...

 • Cursos català

  12/9/2023

  Cursos de català per adults a Esparreguera

  El CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

   
  El Consorci per a la Normalització Lingüística d’Esparreguera obre les inscripcions als cursos. Les inscripcions seran del 12 al 15 de setembre

   
  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a la localitat veïna d'Esparreguera obre la inscripció de setembre per als cursos de català del primer trimestre del curs 2023-2024. Es tracta de cursos per aprendre o perfeccionar el català, de tots els nivells i en modalitats tant presencials com en línia. L'oferta...

 • Informació entrades festa major

  12/9/2023

  Informació sobre reserva d’entrades i inscripcions pels actes de la Festa Major

  Cal reservar tiquet pel sopar popular i el teatre. A les activitats esportives caldrà registrar-se prèviament.

   
  No et quedis sense plaça! Algunes convocatòries de la Festa Major de Collbató, que se celebrarà el 14 al 17 de setembre, requereixen una reserva prèvia per participar. És el cas del Sopar Popular o l'obra teatral. I en el cas de les competicions esportives, cal fer una inscripció per jugar.

 • Diada 2023

  11/9/2023

  Collbató celebra la Diada Nacional de Catalunya

  L’acte institucional va estar encapçalat per l’equip de Govern en una ofrena floral al Racó d’en Ponis, que es va celebrar ahir diumenge dia 10.

 • Collbató participa en els actes de Sant Boi de Llobregat

  11/9/2023

  Collbató participa en l’homenatge a la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi de Llobregat

   
  Dins els actes de la Diada, avui 11 de setembre, l’alcaldessa, Gemma Rodríguez, i el regidor d'Hisenda, Jesús Domene, han participat en l'ofrena floral a l'església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat, on hi ha la tomba de Rafael Casanova, qui va ser conseller en cap de Barcelona durant la Guerra de Successió.
   
  També han participat en l'homenatge, que ha inclòs danses tradicionals, tots els alcaldes del Baix Llobregat i unes 200 entitats. 

 • Avís

  10/9/2023

  Avís recollida cartró porta a porta

   
  Aquesta nit hi ha hagut una incidència al servei de recollida nocturna de cartró porta a porta a la zona del carrer Sant Antoni, Font del Còdol, Les Illes, la Fumada, part de Can Dalmases i Can Migrat, on no s'ha pogut acabar la recollida. 
  Si pertanyeu a aquest àmbit i no us han recollit el cartró aquesta nit, podeu portar-lo a la deixalleria.

  Gràcies i disculpes per les molèsties.
   
   
   

 • Homenatge a la vellesa

  8/9/2023

  L'Ajuntament ret homenatge a la gent gran del municipi

  L'Ajuntament de Collbató organitza, el proper dijous 14 de setembre, un acte commemoratiu per retre homenatge als veïns de més de 75 anys.

   
  L’Ajuntament ha fet arribar, a tots els veïns més grans de 75 anys, una invitació formal de part de l’alcaldessa, Gemma Rodríguez. La celebració tindrà lloc el dijous, 14 de setembre, al Casinet a les 7 hores de la tarda. L'acte consistirà en un berenar-sopar, seguit del reconeixement institucional de les persones grans de Collbató. A partir de les 8.30, l’acte s’obrirà a les persones més grans de 65 anys, coincidint amb un ball amb música en directe, a càrrec de Joan Vilandeny,...

 • Esport a Collbató

  7/9/2023

  Beques Esportbató per a la pràctica de l'esport

  L'Ajuntament ha publicat les bases de les beques Esportbató, per ajudar al fet que cap persona a Collbató es quedi sense poder accedir a la pràctica esportiva per manca de recursos econòmics.

  Es dediquen un total de 5.500 € dels quals l'Ajuntament hi destina 3.500 euros i la Diputació de Barcelona, 2.000 euros més.

  Es poden presentar les sol·licituds fins al dia 6 d'octubre, tant a l'OAC com per via electrònica (tràmit instància genèrica).
   
  Pots consultar les bases de les beques i els annexos en els documents adjunts.

 • Convocatòria de les beques de transport jove

  7/9/2023

  Beques de transport per a joves

  L’Ajuntament ha publicat la convocatòria de les beques de transport jove, amb uns imports d’un màxim de 150 euros per a ajudar a pagar el transport dels joves estudiants d’entre 16 i 25 anys que s’han de desplaçar fora de Collbató.

  L’Ajuntament destina un total de 5.500 euros per a aquesta convocatòria, gairebé el doble que les anteriors convocatòries.
   
  Es poden presentar les sol·licituds fins al dia 6 d'octubre, tant a l'OAC com per via electrònica (tràmit instància genèrica)
   
  Pots consultar les bases i annexos en els documents adjunts.

 • Gemma Rodríguez vicepresidenta del Parc Rural Montserrat

  7/9/2023

  L’alcaldessa, Gemma Rodríguez, nova vicepresidenta del Parc Rural de Montserrat

  El Parc Rural del Montserrat té per objectiu promoure els productes de la terra sota el paraigües de la marca “Montserrat”, i protegir i recuperar el sòl agrícola, la dignificació de l’ofici de pagès, i fer difusió del patrimoni i protegir el territori.

   
  Gemma Rodríguez, alcaldessa de Collbató, ha estat escollida vicepresidenta del Parc Rural de Montserrat. L’assemblea ordinària de l’entitat, celebrada aquesta setmana a Collbató, també ha elegit a l’alcalde d’Ullastrell per estar al capdavant de la junta directiva; i amb Jesús Naharro, alcalde d’Abrera, com a secretari. 
   
  El parc Rural de Montserrat és una projecte que va néixer l’any 2019 amb l’objectiu de millorar la gestió del territori mes proper al massís de...