Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

07:45  |  14/04/2024

Notícies

 • II Concurs de Microrelats

  4/4/2024

  Inscripcions obertes pel II Concurs de Microrelats

  S'hi pot participar fins al 14 d'abril.

   
  Òmnium Pla de Montserrat i el grup de voluntariat d'Òmnium Collbató organitza la segona edició del Concurs de Microrelats. Les obres es poden enviar abans del 14 d'abril i el veredicte es farà públic el 27 d'abril. Es dividirà en dues categories: juvenil, per a joves d'entre 14 i 17 anys, i adulta, per a majors d'edat. La temàtica del text haurà d'estar relacionada amb la temàtica '...i aquella carícia'.

 • Pista Coberta

  26/3/2024

  La Pista Coberta estarà oberta fins a l'1 d'abril

  L'horari serà de 8 a 22 hores.

   
  L'Ajuntament de Collbató informa que tot i la festivitat de la Setmana Santa la Pista Coberta Martí Gil romandrà oberta al públic, de 8 a 22 hores, fins a l'1 d'abril.

 • Lloguer

  26/3/2024

  Ja es poden sol·licitar els ajuts per pagar el lloguer

  Adreçats a població menor de 35 anys.

   
  La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Habitatge, aprova la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge per a l'any 2024. Està adreçada a persones que tinguin 35 anys o menys.

 • Fotografia dels membres del Ple amb l’Associació de Dones

  26/3/2024

  S'aprova per unanimitat la Moció de suport al Manifest del Dia Internacional de les Dones (8M) llegida per l'Associació de Dones de Collbató

  El mes de març a Collbató ha estat marcat pel Dia Internacional de les Dones i tots els actes que s'han fet al voltant del 8M. Per aquest motiu, durant el Ple Municipal de març, celebrat el passat dijous, dia 21, es va fer una nova lectura del Manifest de la Diputació de Barcelona, a càrrec de la presidenta de l'Associació de Dones de Collbató, Rosa Palomar.

 • Eleccions 12M

  26/3/2024

  Eleccions al Parlament de Catalunya 12 de maig de 2024. Consulta i reclamacions del cens electoral

  El període d’exposició pública del cens electoral que es podrà consultar i presentar reclamacions és del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos

  Atesa la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya per al dia 12 de maig de 2024 s’ha establert un calendari electoral amb les dates més rellevants.

 • Donacions març 2024

  25/3/2024

  138 pacients es beneficien de les donacions de sang a Collbató

  Més de 40 persones van donar sang.

   
  En la darrera jornada de donació de sang organitzada a Collbató el 24 de març, el Banc de Sang i Teixits va rebre gairebé una cinquantena de persones que es van interessar per la campanya. La majoria van fer una donació i dues d'elles van fer-ho per primera vegada en la vida. En total, l'entitat calcula que 138 pacients se'n beneficiaran.

 • Guàrdia Municipal de Collbató

  22/3/2024

  Nova campanya de control de velocitat per radar

  La Guàrdia Municipal de Collbató iniciarà la setmana del 25 al 31 de març controls de velocitat per radar dels vehicles que circulen pel terme municipal. Especialment al Passeig de la Fumada; Passeig de Ronda, Av. Centenari; Av. Principal; Av. Pierola i els laterals de l'autovia.

   
  L'objectiu principal d'aquesta campanya és controlar la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà, i també en les diverses travesseres urbanes als diversos barris del municipi.

 • GIACSA

  21/3/2024

  Afectacions xarxa d'aigua

  GIACSA informa que s'ha finalitzat l'actuació de l'avaria al carrer Ribes de Freser (Pla del Castell, darrera de l’antic Restaurant Can Chuquet) que provocava afectacions en el subministrament.
   
  Disculpeu les molèsties.

 • Buidatge de piscina

  21/3/2024

  L’Ajuntament de Collbató comença la reforma de la piscina municipal

  L'aigua que es buidi durant les obres es reaprofitarà per omplir basses contra incendis forestals.

  L'Ajuntament de Collbató ha iniciat aquesta setmana les obres per millorar la corona i impermeabilitzar el vas de compensació de la piscina municipal. Aquests treballs comporten, necessàriament, buidar un 10% del volum de la piscina gran, uns 80 metres cúbics.

 • Pista Esportiva Can Dalmases

  20/3/2024

  Les pistes de Can Dalmases i les Illes tanquen dijous i divendres per treballs de manteniment

  Aquest pròxim dijous i divendres, 21 i 22 de març, els veïns dels barris de Can Dalmases i Les Illes han de tenir en compte el següent: les pistes esportives romandran tancades temporalment. L'Ajuntament ha programat tasques de manteniment per millorar aquestes instal·lacions, que consistiran, principalment, en el repintat de les línies de joc. 
  Preguem que disculpin les molèsties que aquest fet pugui ocasionar als veïns i veïnes de la zona.