Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

23:21  |  22/06/2021


Si saps d’alguna persona que pot necessitar ajuda arran de la crisi del coronavirus, digue’ns-ho!

 • L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament està duent a terme una sèrie d’accions per incrementar l’atenció a les persones vulnerables de Collbató.

  L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament està duent a terme una sèrie d’accions per incrementar l’atenció a les persones vulnerables de Collbató.

22/4/2020

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament està duent a terme una sèrie d’accions per incrementar l’atenció a les persones vulnerables de Collbató. Si coneixes alguna persona vulnerable o major de 70 anys que pugui necessitar ajuda en aquesta situació d’alerta, digue’ns-ho. Serveis Socials es posarà en contacte amb ella per conèixer la seva situació i veure com la pot ajudar.

L’equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Collbató ha incrementat l'atenció a les persones de la nostra població en situacions de vulnerabilitat, que es poden agreujar pel confinament derivat de la crisi sanitària del coronavirus.

 

Entre altres mesures, l’Ajuntament està duent a terme aquestes accions:

 • Segueix la calendarització habitual del repartiment de Banc d’Aliments i amplia aquest servei quan és necessari per a persones amb vulnerabilitat social i econòmica
 • Coordina una xarxa de voluntariat per cobrir les necessitats bàsiques de les persones amb risc social
 • Fa el repartiment de les targetes moneder per als infants que tenen dret a beca menjador i ha ampliat les targetes moneder per les famílies amb més vulnerabilitat social.
 • Es coordina amb les escoles de primària i l’Institut de Collbató per assegurar que els infants i el jovent tinguin accés al seguiment escolar i acadèmic, aportant material informàtic o facilitant l’accés a la connectivitat.
 • Fa el seguiment acadèmic telemàtic dels infants i del jovent que assisteixen al Servei Socio-educatiu Portes Obertes.
 • Realitza el seguiment i el suport psicosocial via telèfon de les persones usuàries i famílies amb més risc social (persones grans que viuen soles, o famílies vulnerables)
 • Fa l’acompanyament i la coordinació amb la resta d'agents socials del municipi (residències de gent gran, SAD).
 • Es coordina amb agents que treballen en l'àmbit de la violència de gènere, per tal d'assegurar la intervenció adequada.

Tot i l’esforç que s’està realitzant, voldríem assegurar-nos que no hi ha cap persona que  pugui necessitar ajuda i que no estigui atesa. Per això, et demanem la teva col·laboració. Si saps d’alguna persona que pot viure una situació de vulnerabilitat o d’alguna persona més gran de 70 anys que visqui sola, fes-nos-ho saber. Ens ho pots dir en el correu electrònic serveissocials@collbato.cat o en el telèfon de l’Ajuntament 93 777 01 00. Comprovarem si ja estàvem en contacte i, en cas que no fos així, parlarem amb ella per saber si la podem ajudar. Moltes gràcies per la teva col·laboració.Data de modificació: 22/04/2020 10:57:36