Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:04  |  22/06/2021


L’Ajuntament prepara un pla de xoc per fer front a la crisi econòmica derivada de la Covid-19

  • L’Ajuntament de Collbató prepara un pla de xoc per fer front a la crisi econòmica derivada de la Covid-19

    L’Ajuntament de Collbató prepara un pla de xoc per fer front a la crisi econòmica derivada de la Covid-19

6/5/2020

Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Collbató estan preparant un seguit de mesures, coordinades per la regidora Lourdes Vilalta i dirigides al sector econòmic del municipi, amb l’objectiu de copsar primer, per així després poder acompanyar i ajudar en la recuperació i posada en marxa de l’activitat econòmica, una vegada s’hagi superada la crisi sanitària per la Covid-19.

Així doncs, la primera fase tindrà com a objectiu principal escoltar i entendre quina és la situació actual de tots els sectors econòmics i, alhora, que aquests puguin transmetre les dificultats amb què es troben per tal de poder pal·liar els possibles efectes de la Covid-19 en la recuperació econòmica. En aquest sentit, animem a totes les empreses, comerços i persones treballadores autònomes del municipi que ens feu arribar quines son les vostres dificultats, per tal de poder tenir un bon punt de partida.

 

Per tal de poder acotar el temps d’execució, es tindran en compte per a l’estudi de necessitats totes aquelles que arribin fins al 15 de maig de 2020, com a màxim. 

 

Podeu enviar la vostra informació al correu electrònic blascooe@collbato.cat, o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament (93 777 01 00 i marcant l’opció Promoció Econòmica).

 

Agraïm la vostra col·laboració per reactivar el nostre teixit econòmic ben aviat.



Data de modificació: 06/05/2020 17:21:49