Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:40  |  02/12/2023

Aquest setembre tornen les activitats esportives 2023

  • Pilates i gimnàstica de manteniment

    Pilates i gimnàstica de manteniment

1/9/2023

El pròxim dilluns 18 de setembre, comencen les activitats esportives que ofereix el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Collbató amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona: Pilates i Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran.

 

Des de l'u de setembre, ja es podran realitzar les inscripcions a l’OAC, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h, o via telemàtica.

 

L'activitat de Pilates es farà els dimarts i dijous, de 18 a 19 hores al Gimnàs de l’Escola de la Salut. L'activitat de Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran tindrà un únic grup que es portarà a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 9.15 a 10.15 h al Casinet.

 

Per formalitzar la inscripció, cal abonar una matrícula, de 28,90 euros. El preu de les activitats és el següent: Pilates, 23,75 euros al mes; Gimnàstica per a la gent gran, 16,20 euros al mes per a la gent de més de 60 anys, i 27,10 euros al mes per a la resta. També s'ofereix un abonament per a les dues activitats, per 34,30 euros al mes. A més, caldrà emplenar degudament el formulari d’inscripció i portar-lo a l’OAMR de l’Ajuntament de Collbató (Carrer Bonavista, 2) de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h i els dijous de 17 a 19 h. També és podran presentar telemàticament, via “Instància Genèrica” a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Collbató (https://www.collbato.cat/pl221/ajuntament-seu-electronica/atencio-al-ciutada/tramits-i-gestions/id31/instancia-generica.htm). Una vegada presentada la sol·licitud es considera la persona inscrita a l'activitat. Únicament en el cas de no poder entrar al grup sol·licitat, o de no obtenir plaça i entrar en llista d'espera, l'Ajuntament contactarà amb les persones afectades.

 

Tots els grups estan limitats a 15 persones, amb un total de 45 places (15 de pilates i 30 de gimnàstica de manteniment per a la Gent Gran). En cas d’omplir-se els grups es respectarà l’ordre de registre d’entrada de la sol·licitud.

 

 

PILATES I GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT

El Pilates és una activitat destinada a modelar, estirar i enfortir la musculatura del cos, especialment la faixa abdominal i la zona lumbard, ja que és la part del nostre cos que manté l'equilibri de les nostres extremitats, en cada moviment. Aquesta activitat es duu a terme a través d'una sèrie d'exercicis fluids que t'ajuden a reforçar la flexibilitat i tonificar el cos mitjançant diferents exercicis dinàmics

 

La Gimnàstica de manteniment per a Gent Gran és adequada per a totes aquelles persones que vulguin mantenir el seu cos actiu, fent exercicis adaptats i estiraments apropiats a les característiques del grup.

 

Inscriu-te i fes esport!


Informació relacionada


Data de modificació: 10/10/2023 10:06:19