Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

08:40  |  21/05/2018

Redescobreix les Coves de Montserrat a la llum dels quinqués!

  • Viu una visita molt especial a les Coves, a la llum dels quinqués!

    Viu una visita molt especial a les Coves, a la llum dels quinqués!

12/4/2018

Vols viure les Coves com ho van fer els primers exploradors, a mitjans del segle XIX? Vols redescobrir les Coves a la llum dels quinqués?

Apunta’t a la visita literària “Una expedició a les Coves de Montserrat”, en qualsevol de les dues sessions, el 21 i el 22 d’abril de 2018, dins dels actes de celebració del Dia de Sant Jordi. Deixa’t guiar per les paraules de Víctor Balaguer i dels artistes que el van acompanyar a l’expedició de 1852.

 

Resseguiràs les passes dels primers exploradors des de la “Posada de las Cuevas”, lloc d’inici de les expedicions, recorreràs el nucli medieval de Collbató fins a arribar al peu de la muntanya i a l’entrada de les Coves de Montserrat. I, una vegada dins, redescobriràs les coves a la llum dels quinqués!

 

L’inici de l’itinerari serà a les 18.30 hores, als jardins Nolla (c/ Bonavista, 1, davant de l’Ajuntament) i finalitzarà aproximadament a les 20.30 hores, a la sortida de les Coves de Montserrat.

 

És imprescindible fer reserva prèvia, al 93 777 90 76 o a turisme@collbato.cat. També pots contactar el telèfon o el correu electrònic si vols més informacio.

 

És important dur calçat còmode, ja que caminarem força. La visita no està recomanada a menors de 12 anys.

 

El preu de l’activitat és de 9 euros i inclou un petit refrigeri a la sortida.

 

Recomanem dur frontal o llanterna, no per a l’itinerari interior, que es farà amb els quinqués, sinó per a la tornada des de les Coves, ja que alguns trams exteriors no estan il·luminats

 

Converteix-te en un explorador del segle XIX i redescobreix les Coves en una visita molt especial!


Informació relacionada


Data de modificació: 14/04/2018 22:39:34