Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

14:14  |  16/07/2018

Reunió de l'equip de Govern amb serveis jurídics per coordinar les accions d'oposició a l'ampliació de l'A-2

  • Reunió de l'equip de Govern amb serveis jurídics per coordinar les accions d'oposició a l'ampliació de l'A-2

    Reunió de l'equip de Govern amb serveis jurídics per coordinar les accions d'oposició a l'ampliació de l'A-2

15/5/2018

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Collbató va iniciar ahir les reunions de consulta amb serveis jurídics especialitzats per endegar i coordinar les accions d'oposició a l'ampliació de l'A-2 i al canvi de traçat al seu pas per Collbató.

Tal com es va anunciar als veïns a l'acte informatiu celebrat al Casinet divendres passat, ahir dilluns va tenir lloc la primera de les reunions de consulta de l'Ajuntament amb serveis jurídics. En aquesta reunió, ja s'ha fixat com a una de les primeres accions exigir al Ministerio de Fomento que plantegi alternatives a l'ampliació que no ha tingut en compte en el seu document d'inici. Algunes d'aquestes alternatives poden ser el soterrament integral de l'A-2 al seu pas per Collbató, la construcció d'una variant per evitar que l'A-2 passi pel mig del poble, altres solucions puntuals en trams de major sinistralitat, o l'alliberament del peatge de l'autopista AP-2 per reduir el trànsit de camions per l'autovia.

 

El projecte d'ampliació de l'A-2 al seu pas per Collbató contempla un canvi de traçat per suavitzar la corba, l'ampliació del sentit Barcelona per disposar de tres carrils i modificacions en els accessos a la població, que es reduiran i que dificultaran la mobilitat en les vies de servei. La modificació del traçat i l'ampliació de la via poden comportar importants afectacions en les finques situades més a prop de l'autovia.Data de modificació: 15/05/2018 19:55:58