Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

23:44  |  19/09/2019

Brillantina i molt ritme al Festival de Fi de Curs de Balla Collbató

  • Un dels números basats en Grease

    Un dels números basats en Grease

10/6/2019

Dissabte passat, l'associació Balla Collbató va omplir amb 60 participants el Casinet, que també es trobava ple dels familiars, amics i públic que volien veure’ls actuant i mostrant l'esforç que han fet en preparar les coreografies i mantenir el ritme.

Sempre amb un somriure, o amb posat seriós a causa de la concentració, tots els participants, nens, joves adolescents, adults i més grans, van executar el zumbadance, el ball en línia, les sevillanes o la salsa, entre altes, amb entusiasme.

L'associació va presentar una novetat en els programes de les seves classes: una peça d'un musical. Així, es va representar unes escenes de la famosa pel·lícula "Grease" que va fer inoblidables John Travolta i Olivia Newton-John i una pila d'actors secundaris que eren la colla de cada un d'ells. Dissabte al Casinet també va haver-hi un Danny Zuko i una Sandy Olsson i la Rizzo i el Sony i la resta de personatges.


Els ballarins, caracteritzats i maquillats, van executar amb entusiasme i coordinació, tant la part actoral com el ball i cant, ajudats per uns elements decoratius que van arrencar força aplaudiments dels assistents, en veure un cotxe destrellatat convertit en un vistós esportiu. De mentida, sí, però què faríem sense la màgia de l'espectacle, que tot ho fa possible?Data de modificació: 10/06/2019 14:59:43