Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

22:04  |  15/10/2019

Collbató es prepara per rebre la Flama del Canigó i celebrar la Revetlla de Sant Joan

  • Foguera de Sant Joan

    Foguera de Sant Joan

12/6/2019

Collbató s’està preparant per celebrar, diumenge 23, l’arribada de la Flama del Canigó i per gaudir de la nit més curta de l’any amb la Revetlla de Sant Joan.

per gaudir de la nit més curta de l’any amb la Revetlla de Sant Joan.

Els actes començaran a les 20 hores, davant de l’Ajuntament, on es rebrà oficialment la flama i començarà el seu recorregut pels carrers del poble, amb els portadors que s’han inscrit per gaudir del dia i fer esport.

 

Una hora més tard, a les 21 hores, està prevista la Lectura del Manifest a l’esplanada dels bombers, on tindrà lloc, a les 21.30 hores, la rebuda institucional de la flama, amb els Gegants de Collbató. Un cop encès el peveter, els Diables Salnitrats oferiran un espectacle de foc i encendran la foguera de Sant Joan.

 

A les 23 hores, s’iniciarà el ball de revetlla amb Discomòbil, també a la plaça de l’Era, per gentilesa de l’Ajuntament de Collbató. Ballant serà la millor manera de fer encara més curta la nit més curta de l’any.

 

Fustes i mobles per la Foguera de Sant Joan 2019

Si vols portar fustes i mobles per cremar a la gran foguera, la nit de Sant Joan, s’ha de tenir en compte les següents instruccions:

  • Des del dia 20 i fins al 22 de juny a les 15 hores, es podrà portar material per cremar a la foguera situada a la plaça dels Bombers.
  • Han de ser materials que deixin brasa, sobretot de fusta. No portis papers ni teixits, perquè el vent els pot enlairar. No utilitzis mai bidons, llaunes o esprais, ja que poden explotar; ni pneumàtics ni plàstics, pels seus efectes contaminants; ni restes vegetals ni restes de poda.

Gaudeix del foc de manera responsable!

 

Programa de Sant Joan 2019Data de modificació: 12/06/2019 17:33:56