Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

23:38  |  19/09/2019

Dijous, tall puntual d’aigua a Font del Còdol per la instal·lació del comptador sectorial

  • En blau, la zona en què es farà la substitució del comptador sectorial..

    En blau, la zona en què es farà la substitució del comptador sectorial..

12/6/2019

Demà, dijous, 13 de juny, està prevista la finalització de la instal·lació de comptadors sectorials a la xarxa d’aigua de Collbató amb la instal·lació del comptador a la zona de la banda Sud de Collbató indicada en el plànol adjunt, que coincideix aproximadament amb Font del Còdol. Aquesta actuació comporta un tall puntual i general de subministrament d'aigua a la zona afectada.

Amb la instal·lació d’aquest comptador que controla el consum d’aigua a Font del Còdol, finalitza la divisió de la xarxa en sectors, una acció que facilita una millor gestió dels recursos. Els sectors de la xarxa funcionen com unitats independents, i si hi ha una avaria, el seu abast es veu circumscrit només al sector en què es trobi i no afectarà una zona molt més ampla, com passava fins ara.

 

La instal·lació de telecomptadors sectorials facilita conèixer les pautes de consum de cada zona en temps real i dona resposta de manera més acurada a les necessitats en dies i hores diferents. La divisió en sectors també facilita la detecció de fuites ocultes, en cas que hi hagi una disparitat entre la lectura general de la xarxa i la suma de les lectures dels comptadors domiciliaris, i assegura una pressió més homogènia en el servei d'aigua.

 

En blau, la zona en què es farà la substitució del comptador sectorial..Data de modificació: 14/06/2019 17:03:35