Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

09:09  |  28/05/2020

Festa Major a Font del Còdol, a partir de divendres

  • Sopar de germanor de l'any passat a la Font del Còdol

    Sopar de germanor de l'any passat a la Font del Còdol

1/8/2019

La Font del Còdol celebra la seva Festa Major a partir de divendres i durant tot el cap de setmana. El barri oferirà un gran nombre d'activitats per a tots els gustos, la major part d’elles a la plaça U d'octubre.

Els actes començaran divendres, a les 21 hores, amb el pregó d'inici de la festa. A continuació, tindrà lloc el sopar de germanor a la plaça. El menú consta de gaspatxo, assortit d'embotits amb pa amb tomàquet, amanida variada, fricandó de la Font del Còdol amb bolets i guarnició, gelat, aigua, vi i pa, per 20 euros. També hi ha menú infantil, d'escalopa amb patates fregides, gelat, pa i aigua, per 5 euros.

 

Si vols reservar lloc al sopar, ho has de fer avui com a màxim, al telèfon 635 660 082. A continuació, serà el moment per a la música; primer, amb l'orquestra Solimar i, per tancar la nit, amb DJ que punxarà música dels 80 i 90.

 

Programació de dissabte

Dissabte s'iniciarà, a les 8 hores, amb la tradicional despertada. Mitja hora més tard, es farà la 2a Caminada Popular, amb 9 km de recorregut i apta per a tothom.

 

A partir de les 10.30 hores, per recuperar les forces, botifarrada amb seques, pa amb tomàquet i vi, per 5 euros. Tot el matí hi haurà activitats refrescants com joc de taula, la talla de tronc i pesca de la fruita.

 

Al migdia, la plaça albergarà la festa de l'escuma. Si vols participar-hi, no oblidis venir amb el banyador i les xancles.

Passada la calor de la tarda, hi haurà inflables i passejada amb trenet i s'oferirà xocolata amb melindros.

 

A les 21.30 hores, la colla de diables Salnitrats faran el correfoc amb els més menuts de la colla. Un cop finalitzat, The Aguateques oferiran un concert i, després, també punxaran.

 

Programació de diumenge

Els actes de diumenge començaran a les 9 del matí amb la sortida popular en bicicleta, apta per a grans i petits, organitzada pel Club Ciclista Collbató. El preu és de 10 euros i inclou vermut, obsequi i avituallament. El telèfon d'inscripció és el 635 660 082.

Després de la missa, a les 10.30 hores, al migdia hi haurà vermut popular amb música ambient. A partir de les 18 hores, concurs de dibuix per crear la portada del cartell de l'any 2020. Hi haurà trencada de l'olla, torneig de futbol (inscripció de 2 euros per parella i premi a la millor). També podràs participar en la creació del grafiti de la Festa Major que es farà a la plaça, a càrrec de doble Aart i bingo amb molts premis.

 

A les 21 hores la festa acabarà amb el ball de cloenda amb Blau Magnòlia, amb el tradicional ball del fanalet. A la mitja part tindrà lloc el sorteig dels premis de la rifa, els números estaran disponibles durant tota la festa major.

 

Aquest cap de setmana, vine a gaudir de la festa a la Font del Còdol!Data de modificació: 01/08/2019 08:18:08