Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

23:01  |  29/09/2020

Demà dimecres comença la Festa Major amb una jornada dedicada a la gent gran

  • Les Anxovetes, dimecres, a les 19 hores, a la plaça de l'Era

    Les Anxovetes, dimecres, a les 19 hores, a la plaça de l'Era

15/9/2020

La Festa Major de Collbató, adaptada a la COVID-19, comença demà, dimecres 16 de setembre, amb la jornada dedicada a la gent gran, amb la representació teatral "Operació avi" i la tradicional cantada d'havaneres, però en femení, amb Les Anxovetes.

A les 12 hores, al Casinet, tindrà lloc la rebuda institucional a la gent gran homenatjada. Mitja hora més tard, a les 12.30 hores, es farà la festa de la gent gran, amb l'obra de teatre "Operació avi", de la companyia Farrés Brothers i cia.

Us recordem que, per assistir-hi, i per limitació de l’aforament per la COVID-19, cal recollir l'entrada anticipada al Casal de Cultura.

 

Cantada d'havaneres en femení

A les 19 hores, a la plaça de l'Era, tindrà lloc la tradicional cantada d'havaneres. El grup convidat és Les Anxovetes, un grup que fa versions de les tradicionals havaneres per cantar-les íntegrament en femení. A més, les tres cantants són dones.

 

Per prevenció de la COVID-19, enguany no s'oferirà el tradicional rom cremat. L'acte és amb entrada anticipada i limitació d'aforament, així que, si vols assistir-hi, cal que recullis l'entrada al Casal de Cultura.

 

Mesures de seguretat davant la COVID-19

A banda de la reserva prèvia d'entrades i la reducció de l'aforament dels espais, recordem una sèrie de mesures de seguretat que cal complir davant la situació de pandèmia:

  • Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres
  • És obligatori l'ús de mascareta
  • Cal romandre assegut en els espais habilitats
  • Caldrà aplicar-se gel hidroalcohòlic a l'entrada dels espais.
  • Segueix sempre les indicacions del personal de l'Ajuntament

Recull ja les teves entrades anticipades i, a partir de demà, gaudeix de la Festa Major de Collbató amb seguretat!Data de modificació: 15/09/2020 19:30:15