Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:21  |  06/05/2021

Nadal a Collbató, amb concert de Mishima i activitats familiars

  • Concert de Mishima, a favor de La Marató de TV3

    Concert de Mishima, a favor de La Marató de TV3

3/12/2020

Collbató gaudirà de Nadal amb una sèrie d'activitats per a tothom, dissenyades per ser segures davant la COVID-19. Entre elles, destaca el concert de Mishima, el 20 de desembre, a favor de La Marató de TV3. Per assistir-hi, cal reservar l'entrada.

A partir d'avui a les 10 del matí es podrà accedir al web Vivetix.com, on podràs aconseguir l'entrada per a les activitats que vulguis. També n'hi haurà disponibles al Casal de Cultura, per retirar-les presencialment.

 

La primera activitat serà l'arribada del Patge Duc, l'11 de desembre, a les 17 hores, a la Terrassa del Casal de Cultura, amb la col·laboració de la Comissió de Reis i Teatre La Forja. Aquesta és l'única activitat que no necessita disposar d'entrada prèvia, però cal tenir en compte que l'aforament serà limitat.

 

20.12.20. Concert de Mishima, a favor de La Marató de TV3 – ENTRADES EXHAURIDES

El 20 de desembre, a les 20.30 hores, al Casinet, Mishima oferirà la seva particular manera d'entendre el rock i el pop en un concert ple d'èxits.

 

22.12.20. En terra de dracs. Espectacle familiar – ENTRADES EXHAURIDES

El 22 de desembre, a les 18 hores, al Casinet, Pep López ens oferirà un espectacle que combina música, dibuixos animats i contes curts, tot plegat amanit amb molt d'humor.

 

Una història que té com a protagonistes la Martina i en Dídac els quals, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics que els fa descobrir altres mons llunyans i instruments musicals d'altres cultures.

 

29.12.20. Per Nadal Festa total. Espectacle familiar – ENTRADES EXHAURIDES

La companyia Toc de Retruc oferirà, el dimarts 29 de desembre, a les 18 hores, al Casinet, un seguit de cançons de Nadal adreçades als més petits. La tria l'han fet d'entre el repertori més tradicional de casa nostra, i per a il·lustrar cada cançó es valen de l'aparició de la figura dels diferents personatges nadalencs amb els quals s'anirà muntant un atractiu pessebre.

 

Pots aconseguir la teva entrada en el Casal de Cultura i en aquest enllaç:

https://vivetix.com/entradas-per-nadal-festa-total-nadal-2020-2021?s=link

 

30.12.20. Càsting. Espectacle familiar – ENTRADES EXHAURIDES

El dimecres 30 de desembre, a les 18 hores, la companyia Tot de Retruc oferirà un càsting musical molt estricte, però per a tota la família.

 

Pots aconseguir la teva entrada en el Casal de Cultura i en aquest enllaç:

https://vivetix.com/entradas-casting-nadal-2020-2021?s=link

 

05.01.21. Nit Màgia-Reis 2021

Finalment, el 5 de gener, a les 18.30 hores, arriba, a la Pista Esportiva Martí Gil, la Nit més màgica a Collbató! Sorpreses, il·lusionisme, espectacle... una nit inoblidable per donar la benvinguda als Reis d'Orient. Jammes Garibo oferirà un espectacle de màgia i obrirà el camí als Reis d'Orient a Collbató.

 

Atenció! Si vols que els Reis d'Orient lliurin una joguina als teus fills durant la recepció a la Pista Esportiva a la segona part de l'espectacle, vine a la mateixa Pista Esportiva el dimarts 5 de gener, de les 14 a les 16 hores. També pots contactar amb clbt.cultura@collbato.cat i et donarem indicacions.

 

Pots aconseguir la teva entrada en el Casal de Cultura i en aquest enllaç:

https://vivetix.com/entradas-nit-de-reis-2021-magic-experience?s=link

 

Entrades per a les activitats

És imprescindible descarregar l'entrada a l'enllaç corresponent de Vivetix.com o recollir-les al Casal de Cultura (al matí, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 hores; i a la tarda, de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 hores. L'aforament és limitat i no es permetrà l'accés sense entrada, segons la normativa sanitària de prevenció per la COVID-19.

 

Seguretat davant la COVID-19

Aquestes activitats disposen de totes les mesures de prevenció davant la COVID-19.

Per gaudir amb seguretat de les activitats:

  • Porta mascareta
  • Mantén la distància de seguretat
  • Fes servir gel hidroalcohòlic
  • Respecta l'aforament dels recintes i seu a la teva localitat
  • Segueix les instruccions del personal de l'organització.

 

Gaudeix del Nadal a Collbató!

 

Programa d´actes del Nadal a Collbató

 Data de modificació: 05/12/2020 12:53:15