Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:15  |  27/02/2021

Campanya de localització de fuites ocultes detectades gràcies a la telelectura

  • Campanya de localització de fuites ocultes detectades gràcies a la telelectura

    Campanya de localització de fuites ocultes detectades gràcies a la telelectura

19/2/2021

Aigües de Collbató inicia, a partir de dilluns, una campanya de localització i reparació de fuites ocultes a diferents sectors del municipi, que han estat detectades gràcies a la telelectura. Aquesta campanya implica talls en el subministrament, en els carrers i dies que s'indiquen al quadre.

La campanya aïlla trams de xarxa per detectar davallades de pressió en la mateixa i així intentar localitzar possibles fuites. Les comprovacions es realitzaran de 9 a 12 hores i implicaran talls de subministrament durant aquestes hores als carrers on es facin les actuacions. Això és perquè cal veure la incidència que té tallar un carrer sobre la fuita detectada al sector, i per veure els resultats, cal un període de tall de tres hores.

 

El programa d'actuacions és el següent:

 

Campanya de localització de fuites ocultes detectades gràcies a la telelectura

 

Aquesta revisió acotarà les zones amb incidències per actuar posteriorment sobre elles amb sistemes de detecció per ultrasons.

 

La detecció d'aquestes fuites ocultes ha estat possible gràcies a la posada en marxa de la sectorització i l'aplicació de comptadors intel·ligents, que s'han dut a terme amb la remunicipalització del servei. En cas contrari, continuarien vessant aigua sense que es poguessin localitzar.

 

La campanya de localització de fuites ocultes vol continuar millorant la xarxa de subministrament d'aigua a Collbató que, en els darrers anys, ja ha aconseguit reduir les pèrdues d'aigua en un 40%.

 Data de modificació: 19/02/2021 12:39:07