Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

07:55  |  14/04/2024

Tornen les visites guiades al nucli medieval

  • cartell

    cartell

14/4/2021

Es faran tots els tercers dissabtes de cada mes a les 11 h del matí, en grups reduïts.

 

La regidoria de Turisme posa de nou en marxa les visites guiades al Nucli Medieval de Collbató. Les visites s’iniciaran el proper 24 d’abril i es realitzaran tots els tercers dissabtes de cada mes a les 11 h del matí. El punt de sortida serà sempre la plaça de l’Era.

 

De la mà d’un expert guia, descobrirem els secrets que amaga aquesta mil·lenària vila dedicada durant segles a l’agricultura i a la tragineria, però també a l’estiueig de les famílies burgeses de Barcelona gràcies a l’aire pur i a la proximitat de la muntanya màgica de Montserrat. Inclou visita al Centre d’interpretació de l’Oli.

 

Per complir amb totes les mesures sociosanitàries, les visites es faran amb grups reduïts, de màxim 15 persones i, per tant, serà necessari fer una reserva prèvia, que es podrà realitzar a través del següent enllaç: https://www.covesdemontserrat.org/users/reserves_activitats.php.

 

Per a més informació, es pot contactar a turisme@collbato.cat o visitar el web https://covesdemontserrat.org/wp/.Data de modificació: 15/04/2021 13:40:16