Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

21:33  |  06/05/2021

Preinscripció i matrícula a la Llar d'infants municipal l'Abellerol

 • Llar d'Infants L'Abellerol

  Llar d'Infants L'Abellerol

30/4/2021

Les sol·licituds de preinscripció pel curs 2021-22 es podran presentar del 10 al 21 de maig, ambdós inclosos.

 

Ja tenim dates per al procés de preinscripció i matrícula de la Llar d’infants per al curs 2021-2022. Per ser admès o admesa a la Llar d’infants Abellerol el nen o nena ha tenir, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs 2021-2022.

 

 • Oferta de places:
  • 0-1 anys 8 places
  • 1-2 anys 18 places
  • 2-3 anys 18 places

 

 El calendari és el següent:

 • Presentació del sol·licitud de preinscripció: del 10 al 21 de maig de 2021, ambdós inclosos del 10 al 21 maig, telemàtic

Davant la situació extraordinària provocada per la Covid-19, la presentació de la sol·licitud de preinscripció a llars d'infants, per al curs 2021-2022, juntament amb la documentació necessària es farà de manera telemàtica del 10 al 21 de maig (ambdós inclosos) i a través del abellerol.collbato@gmail.com

 

 • Del 19 al 21 maig, presencial

Per a situacions excepcionals, les famílies que només puguin fer la presentació de la sol·licitud de manera presencial , aquesta es realitzarà entre els dies 19 i 21 de maig de 2021, ambdós inclosos- s’hauran d’adreçar a partir del dia 10 de maig, (per telèfon al 608 75 44 57 -entre 9 i 16 hores-  o al correu electrònic abans esmentat) a la Llar d’infants.  La llar d’infants assignarà un dia i hora a la persona que s’hagi de desplaçar fins al centre per realitzar la preinscripció presencial (utilització de mesures de seguretat i salut). Només hi podrà anar una persona a l’escola com a representant de l’infant.

 

Podeu consultar tota la informació sobre les bases d’aquest procés, així com  documentació a presentar i el full de sol·licitud de preinscripció a omplir en el següent enllaç:

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/

 

 

La sol·licitud degudament complimentada, juntament amb la documentació acreditativa s’ha d’enviar al correu abellerol.collbato@gmail.com escanejada o fotografiada. La sol·licitud es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, al que la Llar d’infants contestarà amb justificant de recepció.

 

 • Publicació llistes amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2021

La llista amb les puntuacions provisionals de les preinscripcions realitzades es publicarà al web de l’ajuntament de Collbató (http://collbato.cat/)  i a la cartellera exterior de la Llar d’infants mitjançant el codi assignat a cada sol·licitud.

 

 • Termini presentació de reclamacions: del 2 al 8 de juny de 2021

En el cas que en les llistes de puntuacions provisionals publicades es detecti alguna errada en quant a la puntuació assignada, es presentarà la reclamació via correu electrònic a abellerol.collbato@gmail.com

 

 • Sorteig amb número de desempat: entre el  9  i el 11 de juny de 2021

Les situacions d’empat que es produeixin després d’aplicar els diferents criteris de prioritat, es resoldran mitjançant un sorteig per determinar el número a partir del qual s’ordenen les sol·licituds. Aquest sorteig es realitzarà sempre i quan les sol·licituds presentades superin el nombre de places ofertes.

 

 • Publicació llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació definitiva d’ admesos i, si escau, de la llista d’espera: 15 de juny de 2021

La publicació d’admesos i llista d’espera, si escau,  es publicarà a la web de la l’ajuntament (http://collbato.cat/) i a la cartellera exterior de la Llar d’infants mitjançant el codi assignat a cada sol·licitud.

 

 • Període de matrícula: del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos

La direcció del centre es posarà en contacte (mitjançant correu electrònic) amb cadascuna de les sol·licituds a les que s’hagi adjudicat plaça i farà l’enviament de la sol·licitud de matrícula a emplenar, juntament amb la documentació necessària per acabar de formalitzar el procés de forma telemàtica.

 

La no formalització de la matrícula en aquest període serà considerat com a renúncia de la plaça adjudicada.

 

Per a més informació, es pot contactar al telèfon 608 754  457, de 13 a 14 h i de 15 a 17 h. A més, també es poden adreçar els dubtes a abellerol.collbato@gmail.com.

 

Coneix millor el projecte educatiu de la Llar d’infant Abellerol en aquest vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=iH9bgWao1gYData de modificació: 05/05/2021 16:22:49