Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

22:12  |  22/06/2021

Demà votació telemàtica adreçada als propietaris del Bosc del Misser de Collbató

 • bosc misser

  bosc misser

5/5/2021

Demà 6 de maig es farà la consulta telemàtica adreçada als propietaris del Bosc del Misser sobre el projecte a executar per a la finalització i recepció de la urbanització

La jornada es desenvoluparà amb la següent metodologia a partir de les 9 hores del mati i fins les 20 hores al web https://consultaboscdelmisser.cat

 • Tots els inscrits hauran rebut un correu electrònic certificat amb dos codis, etiquetats com a CODI VOLTA 1 i CODI VOLTA 2.
  Aquests codis fan referència a cadascuna de les voltes, ja que s'haurà d'usar el codi que corresponent a cada volta.
 • La primera volta amb tres opcions es realitzarà demà, en cas que una de les tres opcions hagi estat la més votada per més d'un 50% de la participació, no es realitzarà la segona volta. Contràriament, si cap de les opcions ha superat el 50%, es triaran les dues opcions més votades i es farà la segona volta, que tindria lloc el proper dilluns 10 de maig de les 9 a les 20 hores.
 • Només es podrà votar de 9 a 20 hores i el procediment per a participar-hi constarà de dues passes:
  • PAS 1: A la pàgina principal del web es mostraran les opcions disponibles i es triarà la opció preferent. 
  • PAS 2: Es carrega una nova pàgina amb la opció triada i un formulari amb dos camps: DNI i CODI DE VOLTA. 
   Cal omplir degudament els dos camps, on el CODI DE VOLTA és el que haurem rebut per correu electrònic dies abans.

Si la votació s'ha realitzat correctament, es mostrarà un missatge i un codi de verificació de votació.

 • Per tal que aquelles persones que no tinguin els mitjans necessaris a l’abast puguin exercir el seu dret a vot, s’ha disposat un ordinador al Casal de Cultura de Collbató durant el dia o dies de la votació.

La consulta és per finca, per tant els propietaris de diverses finques dins l'àmbit delimitat del Bosc del Misser i que durant el període d’inscripció s’hagin inscrit per cadascuna d’elles podran votar tantes vegades com finques tingui. El vot és secret ja que l'Ajuntament únicament rebrà el % total de votació de cadascuna de les opcions.

Per a qualsevol incidència durant el dia de la votació s’ha habilitat el següent telèfon: 675 739 895.

 

Recordeu que per tal de facilitar el coneixement dels diferents projectes i tots els aspectes relacionats, a la secció d’Urbanisme de la seu electrònica del portal web de l’Ajuntament es pot trobar àmplia informació. S’ha habilitat també una pàgina destinada a donar resposta a les preguntes més freqüents que, per part dels veïns, s’han plantejat durant les sessions informatives realitzades.

 

Consulta de l’abast dels tres projectes: https://www.collbato.cat/ajuntament-seu-electronica/urbanisme/proces-de-participacio-ciutadana-del-bosc-del-misser.htm

 

FAQS https://www.collbato.cat/ajuntament-seu-electronica/urbanisme/preguntes-frequents-bosc-del-misser.htm

 

BASES https://consultaboscdelmisser.cat/bases/

 Data de modificació: 05/05/2021 09:59:00