Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

17:02  |  20/09/2021

Collbató inicia nou curs escolar 2021-2022

  • escola

    escola

13/9/2021

Comença el 13 de setembre amb la mascareta obligatòria a partir de primària i la màxima presencialitat a tots els cursos

Tot a punt per a l’arrencada del curs escolar 2021-22. Com cada any, el setembre ve marcat per la tornada a l’escola de dels alumnes de Collbató. L’inici del curs escolar 2021-22 serà el 13 de setembre, quan es reprendrà l’activitat educativa en un curs que mantindrà la majoria de protocols i mesures covid a les aules, tot i que relaxa parcialment algunes restriccions: s’eliminen les quarantenes per als alumnes vacunats i els grups bombolla es podran barrejar al pati amb mascareta.

 

El nou curs escolar s'inicia amb tots els centres oberts, el 100% de presencialitat i la mascareta a les aules

  • L’alumnat vacunat amb la pauta completa no haurà de fer quarantena en el cas que sigui contacte estret d’un positiu
  • Al pati, dins del mateix grup de convivència estable, no cal dur la mascareta.
  • Les famílies podran entrar als centres mantenint totes les mesures sanitàries: si l'entrada al centre es fa pel pati l'alumnat podrà ser acompanyat per part de la família; es permet l’adaptació a l’educació infantil; i les reunions amb les famílies seran preferiblement virtuals –tot i que segons el context es pot valorar format híbrid amb totes les garanties-.
  • Es recomana iniciar les extraescolars a l’octubre, amb recomanació de 10 alumnes per grup i màxim de 15 si l’espai permet mantenir les distàncies de seguretat.
  • Les festes escolars es podran fer amb presència de les famílies sempre en espais exteriors, sense aglomeracions i amb distància, mascareta i recomanació que les persones estiguin vacunades.

 

Així, la principal novetat del curs és la flexibilització de les quarantenes a ESO, FP i batxillerat. Si un alumne és contacte estret d’un positiu però té la pauta completa des de fa més de 15 dies, no caldrà que es s’aïlli a casa i podrà anar a classe. La resta, hauran de seguir les classes a distància. 

 

Des d’aquestes línies, l’Ajuntament de Collbató vol reconèixer i agrair la tasca de tota la comunitat educativa per l’esforç, treball, constància i dedicació de totes les persones que la formen i desitjar que tots ells gaudeixin d’un curs segur.

 Data de modificació: 10/09/2021 20:23:35