Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:11  |  14/04/2024

Fem-ho fàcil, l’Ajuntament a través d’internet

  • Fem-ho fàcil

    Fem-ho fàcil

28/2/2022

La Diputació de Barcelona engegarà el pròxim 1 de març un nou servei de suport electrònic per a la ciutadania, el Fem-ho fàcil, un servei que ajudarà de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb l’ajuntament o l’administració, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

 

Per empreses o entitats aquest servei permetrà superar les dificultats tècniques per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-te a un ajut o subvenció, o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

 

Amb aquest servei, la Diputació de Barcelona apropa l’administració digital a la ciutadania promovent l’accés als serveis digitals de manera inclusiva a tots els col·lectius socials. També promou l’accés de la petita i mitjana empresa a la licitació pública impulsant el desenvolupament econòmic local.

 

El servei Fem-ho fàcil estarà disponible de dilluns a divendres de les 9 a les 15 h al telèfon 93.595.04.64 i al correu electrònic tramits@diba.cat.

 

fem-ho fàcil

 

Més informació a l’enllaç: https://www.diba.cat/es/web/fem-ho-facilData de modificació: 16/03/2022 22:20:51