Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

07:26  |  01/07/2022

La flama del Canigó arriba a Collbató!

  • Sant Joan 2022

    Sant Joan 2022

9/6/2022

Celebra amb nosaltres l'arribada de l'estiu amb la tradicional encesa de la foguera

Com és tradicional, la flama del Canigó il·luminarà els carrers de la vila a la nit més curta de l'any: la revetlla de Sant Joan. El pròxim 23 de juny, a les 20.45 h, es realitzarà la rebuda de la Flama del Canigó a l'Ajuntament i posteriorment, es procedirà a recórrer el carrer Bonavista i el Passeig Mansuet fins arribar a l'Esplanada dels Bombers.

Serà allà on es farà la lectura del manifest i on podrem gaudir de l'encesa del peveter i l'espectacle de foc a càrrec de la colla Diables Salnitrats que donarà pas a l'esperada encesa de la foguera. Amb aquest acte, donem la benvinguda a la revetlla de Sant Joan i a l'estiu.

Cap a les 22.00 h començarà un sopar popular de carmanyola (Cal portar el menjar de casa, la Comissió de Festes de la Font del Còdol oferirà el servei de Bar) i música amb el DJ Jordi Fajardo a la plaça de l'Era per celebrar tots plegats l'arribada de l'estiu.

Si voleu acompanyar a la Flama en el seu recorregut des de l'Ajuntament fins a l’esplanada dels Bombers pel Passeig Mansuet, envieu un correu a clbt.cultura@collbato.cat abans del dia 21 de juny.

Us esperem!Data de modificació: 09/06/2022 12:25:34