Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

14:03  |  02/12/2022

Amb motiu de la Festa Major us animem a fer esport!

  • Activitats esportives Festa Major

    Activitats esportives Festa Major

14/9/2022

La Festa Major de Collbató proposa algunes activitats esportives dins el seu programa. Aquest any, després de la pandèmia causada per la Covid19, l’Ajuntament planteja un bon grapat de propostes animant a totes les persones a què participin en aquestes activitats lliures de restriccions.

La primera activitat que se celebrarà és el Campionat de Petanca, que tindrà lloc al Casal d’Avis Sant Corneli avui dimecres 14 de setembre a les 16 h. Les inscripcions es poden realitzar al mateix casal, i els sis primers classificats tindran premi.  

 

La segona proposta és el campionat de futbol sala amateur, aquest tindrà lloc a la pista esportiva de Can Dalmases dissabte 17 a les 9 h. Els partits constaran de dues parts de deu minuts i els equips han d’estar formats per un màxim de set jugadors, sent els partits de cinc contra cinc. L’edat mínima per participar és de 16 anys. Encara queden places, els interessats es poden inscriure al Casal o anant mitja hora abans del torneig. Els tres primers equips tindran premi.  

 

La tercera iniciativa és la pedalada popular, i també tindrà lloc el dissabte dia 17, però a les 9.30 h. La pedalada sortirà del camp de futbol i recorrerà els carrers i camins de Collbató fins a les pistes esportives de Can Dalmases. Per a participar no cal inscripció prèvia, només cal estar davant l’Escola Mansuet deu minuts abans de la sortida.  

 

La quarta i darrera activitat que es fa des de l’Ajuntament de Collbató és el Campionat Amateur de Bàsquet, que es disputarà diumenge 18 a les 17 h. Els equips poden ser d’un màxim de cinc jugadors i els partits seran de tres contra tres dividits en dues categories: Grans (nascuts del 2004 cap a baix) i Infantil – cadet (nascuts entre el 2005 i el 2008). Els partits tindran una durada de 15 minuts a rellotge corregut.

Encara queden inscripcions, els interessats poden inscriure’s al Casal o anant mitja hora abans del torneig.  

 

Anima’t a apuntar-te a les activitats i gaudeix de la Festa major fent esport!   

 

 Data de modificació: 14/09/2022 08:29:49