Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  02/12/2022

Un cap de setmana marcat per la bona música

 • Fotografia de Jordi Calvera

  Fotografia de Jordi Calvera

 • Fotografia Jordi Calvera

  Fotografia Jordi Calvera

 • Concert Esglesia Sant Corneli

  Concert Esglesia Sant Corneli

 • Acte commemoració 90è aniversari mort Amadeu Vives

  Acte commemoració 90è aniversari mort Amadeu Vives

 • Concert Northern Cellos

  Concert Northern Cellos

22/11/2022

Aquest passat cap de setmana, 19 i 20 de novembre, Collbató va tornar a viure el Festival Amadeu Vives, enguany marcat per la commemoració del 90è aniversari de la mort del compositor.

 

Aquest Festival Amadeu Vives ha portat al municipi una programació amb un ventall divers de gèneres i formats musicals. Totes les propostes presentades han tingut per objectiu recuperar l’esperit del mestre Vives, la seva mirada àmplia de la música i l’escena.

 

El primer acte, de caràcter més institucional, es va celebrar al cementiri per commemorar el 90è aniversari de la mort ambl’acompanyament musical del magnífic duo Pere Nolasc i Núria Conangla (violí i cello). En aquest acte l’alcalde, Miquel Solà,va fer públic que darrerament s’ha aconseguit que les despulles de la muller i el fill del compositor reposin al seu costat, al cementiri de Collbató. A més, també van remarcar la seva aposta per la música i la figura d’Amadeu Vives.

 

A la nit, un Casinet ple fins a vessar va gaudir de l’espectacle "Let's rock, let's dance... let's cello!" de Northern Cellos. Un quartet de violoncels elèctrics ens van oferir un repertori de grans hits del rock, pop, dance i metal.

 

I ja per tancar el cap de setmana dedicat a un dels collbatoninsmés il·lustres, l’ambient singular de l’església de Sant Corneliens va fer degustar amb concert més clàssic: “Entresol i fa. Spiritual repertorium”, amb Josep Maria Gimeno (Actor) i Xavier Jorba (piano).

 

En definitiva, Collbató ha viscut un cap de setmana de bona música en petits formats, com no podia ser en un Festival que porta el nom d’Amadeu Vives.Data de modificació: 22/11/2022 11:21:43