Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

19:14  |  28/09/2023

L'Ajuntament obre una borsa de treball d´agents de vigilància municipal

  • Policia

    Policia

29/5/2023

El termini per presentar-s'hi finalitza el 12 de juny.

 

Collbató inicia un procés selectiu per formar una borsa de treball d'agents de vigilància municipal. L'objectiu és disposar de personal quan existeixin places vacants que no puguin ser cobertes per personal funcionari de carrera, substitucions, execucions de programes temporals o ajuda en períodes d'acumulació de feina. Les places d'agent de Seguretat Ciutadana seran en règim de personal funcionari interí, i el termini per presentar sol·licituds finalitza el dia 12 de juny.

 

Pel que fa a les funcions a complir en el moment de la contractació, es basen principalment en la custòdia de béns, serveis, instal·lacions i equipaments municipals; en la regulació del trànsit dins el nucli urbà; la vigilància i tramitació de denúncies d'infraccions de trànsit o el patrullatge, entre altres.

 

Per a més informació sobre el procés selectiu i la formalització de sol·licituds, trobareu les bases i la convocatòria adjuntes a la notícia. Les inscripcions es poden formalitzar via telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament o al Registre General.

 


Informació relacionada


Data de modificació: 29/05/2023 12:24:43