Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:44  |  02/12/2023

La Font del Còdol celebra la seva Festa Major del 4 al 6 d’agost

  • Festa de la Font del Còdol 2023

    Festa de la Font del Còdol 2023

2/8/2023

La comissió de festes de la Font del Còdol ha organizat un cap de setmana ple d'activitats, del 4 al 6 d'agost, amb motiu de la Festa Major del barri. Es tracta d'una programació amb propostes intergeneracionals, que conviden tot el veïnat a participar i a compartir un cap de setmana plegats.

La festa començarà amb el pregó, a les 20.30 hores del 4 d'agost, i el tradicional sopar de Germanor. Per participar-hi, cal reservar plaça al 635 660 082. A partir de les 22.30 hores, un cop acabi el sopar, començarà la música amb un concert a càrrec de Reckless Band. I, tot seguit, una sessió de DJ.

L'endemà tot el barri es llevarà a les 7.30 hores, amb la despertada general. I mitja hora més tard donarà el tret de sortida la caminada popular, que recorrerà l'entorn més proper en una activitat que combina esport amb natura. Per tal d’agafar forces, la comissió organitza un esmorzar popular per 10 €. A partir del migdia, els més menuts podran saltar i refrescar-se a la Festa de l'Escuma.

La tarda del 5 d'agost començarà amb una xocolatada a les 18 hores. Hi haurà instal·lats uns inflables i un súper trenet, i es farà la tradicional trencada d'olla. Quan caigui la nit, s'encendran les flames. El correfoc dels Diables de Collbató Salnitrats serà a les 21 hores. I la nit la tancarà el concert d'Aguateques i una nova sessió DJ.

El darrer dia de Festa Major, el 6 d'agost, començarà amb una missa a les 10:30 hores. A les 19 hores tindrà lloc una actuació d'havaneres a càrrec del grup de Reus Balandra, i a partir de les 21 hores, el Ball de Fi de Festa amb Doble Cara Group. A la mitja part del concert es farà el sorteig de la rifa.

Cal destacar, que enguany i per primera vegada, hi haurà present un punt lila a la Festa del Còdol. El Punt Lila és un servei municipal de sensibilització i atenció a les violències masclistes i/o lgbtifòbiques que es puguin produir durant un esdeveniment d'oci nocturn. El servei coordinat des de la Regidoria d'Igualtat compta amb un equip especialitzat format per professionals en atenció psicològica i agents de convivència.

La Comissió de Festes de la Font del Còdol anima a tothom a participar en les activitats i passar un bon cap de setmana i fer germanor amb altres espais de Collbató.Data de modificació: 02/08/2023 09:24:37