Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:36  |  02/12/2023

Comença la Festa Major 2023!

  • Festa Major 2023

    Festa Major 2023

1/9/2023

Estem de Festa Major

Donem el tret de sortida a la Festa Major! Del 14 al 17 de setembre, els carrers de Collbató estaran engalanats i preparats per gaudir dels dies més intensos de l'any. Música, competicions, teatre, esport, activitats infantils i, com no pot ser d'una altra manera, cultura popular.

 

Coincidint amb els darrers dies de l'estiu i amb Sant Corneli, el patró del municipi, Collbató inicia les festes locals. Podeu descarregar el programa a www.collbato.cat tot i que rebreu la versió en paper a domicili en els propers dies.

 

Enguany, a banda dels grans concerts a la Pista Martí Gil, apostem de la música local amb el grup collbatoní Bulky a la Pista Martí Gil (Dissabte 16 a les 23:30h).

 

Una altre novetat de la Festa 2023, serà diumenge 17 quan tindrà lloc la primera Fira d'Artesania i Arts de Collbató, a la terrassa del Casinet.

 

Recomanacions

 

Durant les festes es tallaran alguns carrers per fer possible les activitats, per això el Consistori recomana la mobilitat a peu o en transport públic. S'habilitaran tres zones d'aparcaments: l'esplanada dels Bombers, el Casal de Cultura (excepte el 17 de setembre) i la zona davant la Pista Esportiva. Podeu consultar els talls de carrer en la programació.

 

Recordeu que podeu seguir totes les novetats i la informació de la festa major al web municipal i a les xarxes de l'ajuntament. Seguiu la festa a les xarxes. 


Informació relacionada


Data de modificació: 01/09/2023 10:44:52