Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

13:01  |  22/05/2024

Informació sobre reserva d’entrades i inscripcions pels actes de la Festa Major

  • Informació entrades festa major

    Informació entrades festa major

12/9/2023

Cal reservar tiquet pel sopar popular i el teatre. A les activitats esportives caldrà registrar-se prèviament.

 

No et quedis sense plaça! Algunes convocatòries de la Festa Major de Collbató, que se celebrarà el 14 al 17 de setembre, requereixen una reserva prèvia per participar. És el cas del Sopar Popular o l'obra teatral. I en el cas de les competicions esportives, cal fer una inscripció per jugar.

 

La plaça de l'Era acollirà el tradicional Sopar Popular i el Ball, una trobada del veïnat per sopar a la fresca. Per participar, cal fer reserva de les taules. Cadascú haurà de portar el menjar de casa, però també hi haurà un servei de bar amb Food Truck. L'activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat, per això cal reservar tiquet al correu electrònic clbt.cultura@collbato.com, a partir del 4 de setembre i recollir-los al Casal de Cultura.

 

 

El Casinet acollirà el dissabte, 16 de setembre, l'obra de teatre "Una qüestió d'amor (d'humor)", de la companyia La Forja. Per veure-la, també cal adquirir entrades al mateix Casinet, al Paperam i a la botiga Collbanimals. L'entrada general té un cost de 10 €, però és gratuït pels menors de 13 anys.

 

La cercavila que organitza la Colla de Diables Salnitrats es farà pels carrers del centre i anirà acompanyada de tapa i beguda a preus populars. Es poden adquirir tiquets a l'Instagram de l'agrupació @salnitratscollbato.

 

Campionats esportius

 

Per participar en els torneigs de futbol sala i bàsquet, també cal fer inscripció. Es podrà fer al Casal de Cultura fins al 13 de setembre en el cas del futbol i fins al 15 de setembre en el cas del bàsquet. També us podreu apuntar el mateix dia del campionat fins mitja hora abans de començar. La participació és gratuïta.

 Data de modificació: 12/09/2023 08:17:41