Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

22:14  |  21/07/2024

RESOLUCIÓ DEL PROCÉS PER ATEMPTAT CONTRA L’AUTORITAT

  • Collbató

    Collbató

23/2/2012

Aquesta setmana ha quedat tancat el procés obert contra un veí del municipi pel llançament d’objectes contra l’exalcaldessa Josefina Martínez, amb un acord que l’obliga a l’acusat al pagament de 360 euros. Els fets es remunten al març de 2009 quan durant un ple municipal F.R., membre de la plataforma Salvem Montserrat i del GiC, va llençar unes sabates contra la que en aquell moment era l’alcaldessa. Un cop tramitada la corresponent denúncia la fiscalia demanava per l’acusat cinc anys de presó i una multa per atemptat contra l’autoritat.

En tot cas, la intervenció del consistori demanant l’arxivament de la causa, ha permès, que la fiscalia hagi accedit a rebaixar la pena de presó a una multa. Per la seva banda, l’autor dels fets ha presentat una carta de disculpa.

Un cop coneguda la resolució, des de l’equip de govern es vol manifestar la seva satisfacció amb l’acord assolit pel reconeixement dels actes denunciats que aquest suposa. De la mateixa manera també es felicita perquè la seva intervenció hagi fet possible evitar la pena de presó a l’implicat amb les disculpes del mateix per la seva actitud.