Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:32  |  21/07/2024

Comença la temporada cultura a Collbató

  • Agenda setembre 2023

    Agenda setembre 2023

  • Agenda setembre 2023

    Agenda setembre 2023

1/9/2023

 

El mes de setembre s'obre camí i, amb ell, l'inici de la temporada d'activitats culturals, d'oci i entreteniment. Us informem dels principals actes que inclou l'agenda mensual.

 

El mes començarà amb una tarda de ball i música per a la Gent Gran al Casal de Cultura. En el marc de la Festa Major, la Biblioteca inaugurarà la temporada de Clubs de Lectura, tant la versió adulta amb la novel·la "Un cor de neu", com la infantil amb el còmic "Superpatata".

 

La Festa Major, que es durà a terme dels dies 14 al 17, és la gran protagonista del mes de setembre. Cites obligatòries són el tradicional pregó; el Seguici del Pastor, a càrrec dels Diables Salnitrats; els campionats de futbol i bàsquet; les sessions de teatre, treballs manuals i balls; la primera mostra d'artesania al poble; la trobada castellera amb les colles d'Esparreguera, Berga i Vacarisses, o el correfoc. Quim Masferrer també visitarà Collbató per fer l'espectacle "Bona gent", on els mateixos habitants del poble en seran protagonistes. 

 

No hi ha Festa Major sense música. Al llarg del setembre pujaran a l'escenari Bulky, Les que faltaband i Xiula. I el divendres, 15 de setembre, hi haurà quatre hores de xou radiofònic amb el Flaixbac - Va parir Tour, on els millors DJ de Catalunya punxaran la música més actual.

 

I més enllà de la Festa Major, l'agenda també inclou altres activitats: Parlem d'art i una tarda de fotografia amb el documental "Detrás del instante".Data de modificació: 01/09/2023 15:17:49