Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

09:48  |  15/06/2024

Cursos de català per adults a Esparreguera

  • Cursos català

    Cursos català

12/9/2023

El CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística d’Esparreguera obre les inscripcions als cursos. Les inscripcions seran del 12 al 15 de setembre

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a la localitat veïna d'Esparreguera obre la inscripció de setembre per als cursos de català del primer trimestre del curs 2023-2024. Es tracta de cursos per aprendre o perfeccionar el català, de tots els nivells i en modalitats tant presencials com en línia. L'oferta detallada sobre els cursos i els horaris es pot consultar al cercador web.

Les inscripcions per als cursos generals s'estructuren en dos torns: preferent, els dies 12 i 13 de setembre (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els últims 12 mesos) i general, els dies 14 i 15 de setembre (per a tothom que tingui interès a aprendre català). Les sol·licituds es podran fer presencialment, a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 12, a les 9 h, fins al divendres 15, a les 20 h.

Abans de fer la inscripció, les persones que no hagin fet un curs al CPNL o que no puguin acreditar tenir coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per determinar quin curs és el més indicat per a elles. Es pot sol·licitar en línia a la plataforma d'inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.


 Data de modificació: 12/09/2023 11:06:16