Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

22:26  |  21/07/2024

Collbató ret homenatge a la gent gran del municipi

 • Festa de la Vellesa 2023

  Festa de la Vellesa 2023

 • Festa de la Vellesa 2023

  Festa de la Vellesa 2023

 • Festa de la Vellesa 2023

  Festa de la Vellesa 2023

 • Homenatge a la vellesa 2023

  Homenatge a la vellesa 2023

15/9/2023

L'Ajuntament de Collbató va organitzar ahir, dijous 14 de setembre, un acte commemoratiu per retre homenatge als veïns de més de 75 anys.

Ahir tarda el Casinet de Collbató va acollir la Festa d'Homenatge a la Vellesa, una trobada que se celebra cada any al poble per retre un homenatge a tots aquells veïns i veïnes que tenen més de 75 anys d'edat.

La festa va començar a les 18 hores, amb una missa oficiada a l’Església de Sant Corneli oberta a tothom. Tot seguit, es va oferir un berenar al Casinet amb una setantena de persones, tant homenatjats com acompanyants.

 

Un cop acabat l'àpat, s'hi van afegir les persones de més de 65 anys. Va ser el moment de l'entrega del detall a cada un dels homenatjats: un clauer de fusta amb el logotip de Collbató i una flor. En aquest moment, l'alcaldessa, Gemma Rodríguez, va agrair la presència i va ressaltar la importància de les arrels i el fet que la festa recau en la importància d'unir llaços d'amistat, veïnatge i compartir moments únics tots plegats. L'alcaldessa també va destacar la importància de donar visibilitat a la Gent Gran, un col·lectiu que aporta experiència i coneixements: de les seves vivències sempre en podem aprendre.

 

Un dels moments més motius de l’acte va ser la lectura d’un poema escrit per Mercè Brotons, una de les assistents a la festa, i que us reproduïm tot seguit:

 

 Poema festa de la vellesa 1

 

Poesia festa de la vellesa 2

 

Finalment, la festa va continuar amb un ball amb música en directe, a càrrec de Joan Vilandeny, acompanyat de coca i cava per a tothom.

Enguany la festa s'ha celebrat amb un format diferent per facilitar l'accés a tots els veïns i veïnes, i s'ha fet a un equipament municipal situat al centre del poble.

 Data de modificació: 15/09/2023 15:26:58