Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:26  |  06/05/2021

Inscriu-te a la Garantia Juvenil! Guanya el teu futur!

  • Inscriu-te a la Garantia Juvenil

    Inscriu-te a la Garantia Juvenil

  • Inscriu-te a la Garantia Juvenil

    Inscriu-te a la Garantia Juvenil

5/9/2017

Si tens menys de 30 anys i estàs en situació d'atur, és fonamental que t'inscriguis a la Garantia Juvenil. Així podràs optar a les subvencions per incentivar la contractació en pràctiques.


El 13 de juliol, el DOGC va publicar la convocatòria de l'any 2017, per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques durant un període de 6 mesos de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, a jornada completa.


Els requisits per participar és estar inscrits a la Garantia Juvenil i en situació d'atur amb data anterior a la contractació. Els ens locals beneficiaris d'aquesta subvenció, com Collbató, han de tenir com a mínim un total de 50 persones menors de 30 anys en situació d'atur i inscrits al SOC i al programa de Garantia Juvenil, als que li corresponen un total de 4 contractes.


Així doncs, Collbató no es podrà acollir a aquesta subvenció enguany perquè el nombre de joves en situació d'atur menors de 30 anys inscrits al SOC és molt inferior als paràmetres exigits.


Amb aquesta subvenció es vol facilitar als joves que estan en situació d'atur, o que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que es troben sense feina i sense millorar la seva formació, que puguin entrar al mercat laboral. Mitjançant la modalitat contractual de pràctiques, els joves adquiriran aptituds i desenvolupament professional, en aplicar els coneixements adquirits, tant en la formació reglada com en la formació laboral.


Per tant, si tens menys de 30 anys i estàs en situació d'atur, és fonamental que t'inscriguis al SOC (Martorell) i a la Garantia Juvenil per accedir a aquest programa.


No perdis cap oportunitat! Ni per a tu ni per a la resta de joves de Collbató! Inscriu-te a la Garantia Juvenil!


Per a més informació:

Promoció Econòmica Ajuntament de Collbató

93 777 01 00 (horari, de 9 14 hores)

p.economica.collbato@collbato.cat
Data de modificació: 05/09/2017 00:00:00