Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:51  |  13/07/2024

Trobada amb el Ministeri per l’A2

  • Trobada de treball

    Trobada de treball

5/5/2022

Els alcaldes i regidors d’Urbanisme dels Hostalets de Pierola, el Bruc i Collbató es van reunir aquest dilluns amb el secretari general del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda urbana per mostrar el rebuig a l’avantprojecte de l’A2 que afecta els municipis i presentar alternatives en el període d’al·legacions.

Trobada amb d'alcaldes i regidors d'urbanisme dels ajuntaments del Bruc, els Hostalets de Pierola i Collbató amb Xavier Flores, Secretari General d'Infraestructuras del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (Mitma) a la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya.

 

El secretari s'ha compromès a fer una segona trobada de caire més tècnic -dins el període d'exposició pública de l'avantprojecte i de l'estudi d'impacte ambiental- per analitzar totes les alternatives possibles, atenent que l'opció que contempla l'avantprojecte genera un rebuig frontal dels tres municipis.

 

Paral·lelament, es demanarà una pròrroga del període d'exposició pública que permetrà allargar els terminis per seguir estudiant les afectacions i seguir preparant les al·legacions.

 Data de modificació: 05/05/2022 14:04:31