Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

20:47  |  13/07/2024

La recollida del vidre porta a porta passa dels dissabtes als dimecres al matí

  • Canvi de dia de recollida del vidre

    Canvi de dia de recollida del vidre

7/8/2023

El darrer dia en que es recollirà el vidre en dissabte serà el 26 d'agost

 

Dimecres 6 de setembre s'inicia el nou dia de recollida del vidre del servei porta a porta

 

El Ple de l'Ajuntament de Collbató va aprovar el canvi de recollida de dia de la fracció del vidre del servei del porta a porta. Aquesta passarà de realitzar-se els dissabtes al matí a fer-ho els dimecres durant la mateixa franja horària, tant per als usuaris domèstics com per a establiments comercials.

 

Així, el darrer dia de recollida del vidre en dissabte serà el proper 26 d'agost, mentre que el nou horari de recollida del vidre a domicili s'estrenarà el dimecres, 6 de setembre. Aquest canvi, que té l'objectiu d'optimitzar el servei. Durant aquests propers dies es distribuirà una carta informativa als domicilis per tal d'avançar la informació sobre la implantació d’aquest nou dia de la recollida de la fracció del vidre. A més, es col·locaran cartells informatius en diferents equipaments municipals, i s'habilitarà a la web municipal un bànner explicatiu. 

 

Calendari recollida porta a porta

 

Aquesta modificació del calendari de recollida del vidre porta a porta segueix criteris tècnics i econòmics per tal d'evitar un augment de costos que tingui una forta repercussió quan es revisin les taxes de recollida de residus. L’Ajuntament ha analitzat quina part del servei es podia modificar, i ha determinat que el canvi de recollida de dia de la fracció de vidre és la mesura que tindrà menys impacte en el dia a dia de la ciutadania.

 Data de modificació: 07/08/2023 12:33:37