Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

12:43  |  25/07/2024

El proper 1 d’octubre arriba la XV Caminada Popular de Collbató

  • Caminada popular Collbató 2023

    Caminada popular Collbató 2023

21/9/2023

El diumenge 1 d'octubre Collbató viurà una jornada excursionista amb la XVa edició de la Caminada Popular de Collbató, organitzada per l’entitat 4.000Peus, amb la col’laboració de l’Ajuntament i del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

 

És una caminada ja veterana en la que bona de part de collbatonines i collbatonins hi posen la il·lusió i l'esforç any rere any perquè sigui un èxit.
 

Hi haurà dos recorreguts que sortiran de la plaça de l’Era a les 8 hores del matí. Els dorsals es podran recollir el mateix dia mitja hora abans de la sortida o el dia abans, 30 de setembre, de 5 a 8 hores de la tarda al Casinet.

 

El recorregut llarg, de 23 Km, que abans del cementiri es desvia cap al Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrere la Vinya Nova, després les masies d’El Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (punt més alt del recorregut), i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 423 m, la dificultat és mitjana, sense dificultats per a excursionistes en forma.

 

Un altre recorregut curt, apte per a tothom, d'11 Km, que abans del cementiri es desvia cap al Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrere la Vinya Nova, després per les masies d’El Castell i Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 125 m, i és fàcil.

 

Més informació a l’enllaç https://4000peus.wordpress.com/2023/07/07/xv-caminada-popular-collbato/ i inscripcions a https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/xv-caminada-popular-4000-peus/inscripcion_federado_licPlay/?lang=ca

 

 Data de modificació: 21/09/2023 07:02:57