Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

22:28  |  21/07/2024

Collbató clou una Festa Major participativa i amb una programació de qualitat

  • Festa Major 2023

    Festa Major 2023

18/9/2023

 

 

Un imponent correfoc de la colla de Diables Salnitrats va cloure ahir els quatre dies de Festa Major. Centenars de persones, que prèviament havien gaudit de l’espectacle “Bona Gent” de Quim Masferrer, just abans, i de la trobada castellera, la mostra d’artesania i el concert del grup Xiula del matí, van poder gaudir d’aquest espectacle pirotècnic que posava el punt i final a la festa grossa.

 

La jornada de diumenge va ser la darrera de la programació festiva. Al matí, la mostra d’artesania i arts i el concert de Xiula van omplir el centre del poble i la Pista Esportiva Martí Gil.

D’aquesta manera Collbató acomiada les múltiples activitats preparades per gaudir. Una festa que ha estat protagonitzada pel civisme i la qualitat dels espectacles i activitats, especialment marcades per la cultura popular i tradicional.

 

Música i cultura per a tothom

La participació i la gran afluència de públic a cada un dels actes programats han estat les protagonistes d’aquests dies. Novament la música ha tingut un pes important. Centenars de persones han gaudit d’actuacions com el tour de Flaixbac Va Parir, concerts de grups com Xiula, Les que Faltaband o l’artista local Bulky, un grup de Metal Punk Rock.

Altres activitats populars s’han continuat consolidant, com el campionat amateur de futbol sala o de basquet.

I és que la participació de les entitats del poble ha estat clau per a la implicació de la ciutadania: la cercavila popular i la trobada castellera han portat la tradició a la festa.

I com no podia ser d’una altra manera, també van omplir de gom a gom actes com el pregó de Txabi Franquesa i el sopar popular de divendres, l’espectacle infantil de Can Dalmases i el teatre de dissabte.

 

Hem viscut un dies de germanor i cohesió veïnal i de civisme, Des de l’Ajuntament de Collbató volem agrair a totes les persones i entitats que han fet possible aquests dies.

 

Reviu-la en imatges!

Si voleu recordar com han estat aquests dies, trobar-vos a les fotografies o vídeos, o compartir amb els vostres la nostra Festa Major, recordeu que trobareu les fotografies a les xarxes socials de l’Ajuntament.

 Data de modificació: 18/09/2023 17:39:34