Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

08:50  |  17/05/2024

El Club Esportiu La Taca presenta la tretzena edició de La Portals

  • Foto presentació La Portals 2024

    Foto presentació La Portals 2024

12/3/2024

Aquest matí, el Casal de Cultura de Collbató ha acollit la Presentació Oficial de l’edició de la Volta a Montserrat en BTT - LA PORTALS que tindrà lloc el proper 14 d’abril.

 

 

El 14 d’abril, els amants del ciclisme tindran l’oportunitat de participar en la tretzena edició de la Portals, una cursa de BTT que recorre l’entorn de Montserrat. Organitzada pel club ciclista LaTaca, aquesta prova no competitiva destaca pel seu recorregut de 62 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.480 metres. El recorregut transcorre pels municipis que envolten Montserrat: Esparreguera, Olesa de Montserrat, Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Marganell, El Bruc i Collbató, lloc de sortida i arribada de la prova.

 

A l’acte de presentació, que ha tingut lloc avui a Collbató, hi han assistit l’alcaldessa del municipi, Gemma Rodríguez, i els alcaldes d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat, així com membres dels consistoris de Monistrol de Montserrat i El Bruc.  La presentació de la Portals ha anat a càrrec de Manel Mestre, president del Club Esportiu LaTaca, entitat que organitza aquesta històrica trobada. A més de Mestre, també ha pres part en la roda de premsa l’expresident de l’entitat, Pepe Cuevas, així com Eva Giménez, presidenta de l’Associació ASDENT.

 

Manel Mestre ha donat a conèixer les diferents novetats que presenta aquesta tretzena edició de La Portals. La més destacada és la introducció de single tracks o senders que modifiquen el recorregut de la cursa i permeten que els ciclistes que repeteixen l’experiència es trobin amb proposta plena d’al·licients nous.  Cal tenir en compte que La Portals està concebuda com una marxa oberta a tots els públics.

 

Durant la presentació, s’ha posat especial èmfasi en el caràcter lúdic i familiar de la Portals, així com en el potencial que suposa per a l’activitat turística de la zona. En aquest sentit, la tretzena edició de la trobada és un dels esdeveniments col·laboradors del Mil·lenari del Monestir de Montserrat.

 

 

Per altra banda, els beneficis de La Portals 2024 aniran destinats a l’entitat ASDENT. Aquesta associació sense ànim de lucre dona suport als afectats per la malaltia de Dent. Es tracta d’un trastorn genètic catalogat com a malaltia rara i que afecta el sistema renal. Durant la roda de premsa, la presidenta de l’entitat ha mostrat el seu suport i afecte a La Taca pel compromís adoptat amb aquesta causa per part del Club esportiu al llarg dels anys.

 

 

Tots els interessats en participar en la Portals tenen de marge fins al proper 1 d’abril. Per tal de formalitzar les inscripcions, podeu accedir a través del web https://www.laportals.cat/home.

 



Data de modificació: 12/03/2024 17:59:11