Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:32  |  21/07/2024

Obertura de l'Oficina d'Atenció a les Persones (OAP) a Collbató: Un pas cap a una administració més propera i accessible

  • imatgeoap

    imatgeoap

8/4/2024

L’Ajuntament de Collbató posa en marxa un nou servei municipal que promet millorar significativament l'atenció ciutadana.

Des d’aquest dilluns, 8 d'abril, s'implementarà una Unitat d'Atenció Personalitzada (OAP), la qual marca diferència cap a una administració més propera i accessible per a tots els residents.

 

Què és l'Oficina d'Atenció a les Persones (OAP)?

L'OAP és una nova Unitat d'Atenció Administrativa de l'Ajuntament de Collbató dissenyada per simplificar la relació dels ciutadans amb l'administració local. És una eina d'administració innovadora, propera i accessible, que té com a objectiu acompanyar als usuaris en els seus tràmits de vida quotidiana amb l'administració local i altres instàncies.

 

Àrees d'assistència i suport

Aquesta nova oficina proporcionarà informació i assessorament en diversos àmbits, incloent-hi:

- Cicles de vida

- Cultura

- Educació

- Esports

- Lleure

- Ocupació

- Igualtat

- Salut comunitària

- Serveis socials

- Suport en la tramitació d'ajudes

- Ús de certificats digitals

 

Com contactar amb l'OAP?

Els ciutadans podran contactar amb l'OAP de dues maneres:

- De forma telemàtica, mitjançant una instància genèrica amb l'Assumpte OAP a través del lloc web de l'Ajuntament a collbato.cat.

- De forma presencial, mitjançant cita prèvia (prioritària). Les sol·licituds de cita prèvia es poden realitzar enviant un correu electrònic a clbt.oapcitaprevia@collbato.cat, on es podrà reservar una hora per rebre atenció personalitzada sense haver d'esperar cues.

 

Ubicació de l'OAP:

L'Oficina d'Atenció a les Persones (OAP) disposarà d'una oficina física situada al Carrer Bonavista, 4, a l'espai de l'antic consultori local, que ha estat habilitat per acollir aquest nou servei municipal. Els ciutadans seran atesos prioritàriament mitjançant cita prèvia.

 

Amb la creació de l'OAP, l'Ajuntament de Collbató reafirma el seu compromís amb la millora contínua del servei públic i la proximitat amb els ciutadans. Per a més informació i detalls, podeu visitar el nostre lloc web oficial.

 

Esperem que aquesta informació sigui d'utilitat per als ciutadans de Collbató i que aquest nou servei contribueixi a millorar la seva experiència amb l'administració local.

 

https://www.instagram.com/p/C5gYrvHNiRh/


Informació relacionada


Data de modificació: 13/04/2024 11:28:59