Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

12:33  |  25/07/2024

L'Ajuntament de Collbató organitza cursos de natació per aquest mes de juliol

  • Natació

    Natació

22/5/2024

Les classes es faran a les tardes de dilluns a divendres a la piscina municipal. Començaran el dilluns dia 1 i finalitzaran el divendres 26 de juliol amb la festa de cloenda.

 

 

Els cursos són dirigits a infants nascuts/des entre el 2012 i el 2022 (ambdós inclosos), tindran una durada de 55 minuts i es realitzaran entre les 16 i les 19 hores. Les franges horàries es distribuiran en funció de la demanda i de les edats i nivells dels infants. Es donarà prioritat als infants més petits en la primera franja horària (de 16 a 17 h.)


El període d'inscripció va del 22 de maig al 14 de juny, i es podrà fer en línia a través del següent enllaç. El pagament s’haurà de fer mitjançant ingrés bancari o transferència, i caldrà adjuntar el justificant en la sol·licitud.

Pel que fa a les inscripcions presencials, del 22 de maig al 7 de juny es podran fer a l'Oficina d'Atenció a les Persones, en horari d'obertura, de 9 a 14 h i el pagament únicament podrà ser amb targeta bancària. Del 10 al 14 de juny les inscripcions presencials es faran en la piscina municipal, d'11 a 19.30 h i el pagament es podrà fer amb targeta bancària o en efectiu.


Els nens i nenes es podran inscriure per tot el mes de juliol sencer (85 €), o bé per una de les dues quinzenes (44 €), és a dir, de l’1 al 12 de juliol o del 15 al 26 de juliol.


El dia 19 de juny es publicarà a la piscina el llistat provisional de persones admeses a la piscina de Collbató. Com que hi ha places limitades (24 pel grup dels petits, 30 en el cas dels mitjans i 20 en el cas dels grans), si hi ha més sol·licituds que places disponibles, s'aplicaran els següents criteris d'adjudicació: es prioritzarà la inscripció d'aquelles persones que estiguin inscrites per tot el mes, i després aquelles famílies amb dos o més germans/es inscrites. La resta de places s'adjudicarien per sorteig segons el següent criteri: persones empadronades amb més nombre de dies d'inscripció (30 o 15 dies). Es publicarà el llistat de persones admeses definitiu el 25 de juny.

Les persones que per alguna raó decideixin donar-se de baixa de l'activitat ho podran fer fins al 24 de juny. A partir del 25 de juny, un cop publicada la llista definitiva no s’efectuarà el retorn de la taxa, excepte en cas de malaltia greu incompatible amb l’activitat i que s’haurà d’acreditar amb certificat mèdic. En aquests casos la devolució s'efectuarà mitjançant transferència bancària.

Per últim, cal recordar que les famílies no podran accedir en cap cas al recinte de la piscina sense efectuar el pagament de l'entrada o abonament que correspongui. Així mateix, per garantir un bon procés d'aprenentatge, es demana no acompanyar als infants durant les activitats, que estaran guiades per professionals.

Per fer consultes sobre les inscripcions es pot trucar a l'Ajuntament (937 770 100) i contactar directament amb el Servei d'Esports marcant l'opció 2 de la centraleta, o enviar un correu electrònic a clbt.esports@collbato.cat.

 Data de modificació: 30/05/2024 13:35:17