Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

11:33  |  25/07/2024

Un any més, l'Ajuntament de Collbató ha impulsat l'activitat d'aquagym per a persones adultes per aquest estiu!

  • Aquagym

    Aquagym

22/5/2024

Es farà durant els mesos de juliol i agost a la piscina municipal i estarà dirigit a tota mena de públic. Es farà els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 11 h del matí.

 

El període d'inscripció va del 22 de maig al 14 de juny, i es podrà fer en línia a través del següent enllaç. El pagament s’haurà de fer mitjançant ingrés bancari o transferència, i caldrà adjuntar el justificant en la sol·licitud.

Pel que fa a les inscripcions presencials, del 22 de maig al 7 de juny es podran fer a l'Oficina d'Atenció a les Persones, en horari d'obertura, de 9 a 14 h i el pagament únicament podrà ser amb targeta bancària. Del 10 al 14 de juny les inscripcions presencials es faran en la piscina municipal, d'11 a 19.30 h i el pagament es podrà fer amb targeta bancària o en efectiu.

Hi haurà dues opcions:

  • Inscripció setmanal: 13 €/setmana
  • Inscripció mensual: 37 €/ mes

Les persones que acreditin estar jubilades o trobar-se en situació d’atur gaudiran d’un preu reduït de 26 € mensuals.


El dia 19 de juny es publicarà a la piscina el llistat provisional de persones admeses a la piscina de Collbató. Com que hi ha places limitades (25 places), si hi ha més sol·licituds que places disponibles, s'aplicaran els següents criteris d'adjudicació: es prioritzarà la inscripció d'aquelles persones que estiguin inscrites pels dos mesos. La resta de places s'adjudicarien per sorteig segons el següent criteri: persones empadronades amb més nombre de dies d'inscripció (30 o 15 dies). Es publicarà el llistat de persones admeses definitiu el 25 de juny.

Les persones que per alguna raó decideixin donar-se de baixa de l'activitat ho podran fer fins al 24 de juny. A partir del 25 de juny, qualsevol baixa que es sol·liciti un cop publicada la llista definitiva no donarà lloc a retorn de la taxa, excepte en cas de malaltia greu incompatible amb l’activitat i que s’haurà d’acreditar amb certificat mèdic.

Per fer consultes sobre les inscripcions es pot trucar a l'Ajuntament (937 770 100) i contactar directament amb el Servei d'Esports marcant l'opció 2 de la centraleta, o enviar un correu electrònic aclbt.esports@collbato.cat.

 

 Data de modificació: 30/05/2024 13:33:31