Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

21:49  |  13/07/2024

Gran Jornada de l'Esport a Collbató

 • Joan Arnau

  Joan Arnau

 • Inflables

  Inflables

 • Participants

  Participants

 • Participante Sportsbató

  Participante Sportsbató

8/7/2024

Collbató va viure una jornada plena d'esport i comunitat.


Dissabte passat, 6 de juliol, Collbató va viure una jornada plena d'esport i comunitat. Les activitats van començar d'hora amb una caminada popular organitzada per l'entitat 4000 Peus. La sortida va tenir lloc en la Plaça de l'Era i els participants van recórrer durant dues hores el pintoresc entorn de Collbató, gaudint de l'aire lliure i de la companyia d'amics i veïns.

A la tarda, la Pista Coberta Martí Gil es va omplir d'esport i diversió. Els habitants de Collbató van tenir l'oportunitat de jugar al tennis de taula, mentre que els més petits es van divertir amb inflables, futbol bombolla i una mini pista de tennis. Va ser una tarda dinàmica i entretinguda, on nens i joves van gaudir de les diverses activitats.

La jornada va culminar amb el lliurament de premis Esportbató. Aquests guardons, seleccionats per les entitats esportives locals, reten homenatge als esportistes destacats del poble. Joan Arnau, impulsor i organitzador de la cursa de l’Alba, i membre de 4000 Peus, va ser guardonat amb l'emotiu premi “Esportbató de l’any 2024”, celebrant els seus assoliments amb familiars i amics i destacant l'esperit esportiu i la dedicació de tota la comunitat.

Una vegada més, Collbató demostra el seu compromís amb l'esport i la convivència, en una jornada que serà recordada per tots els participants.Data de modificació: 09/07/2024 11:38:27